NN Bank benoemt Marieke van Grol tot Commercieel Directeur van Woonnu

29 april 2024 Banken.nl 1 min. leestijd

Marieke van Grol is benoemd tot Commercieel Directeur van hypotheekverstrekker Woonnu.

De kersverse Commercieel Directeur van de dochteronderneming van Nationale-Nederlanden Bank werkt al sinds 2011 bij het bedrijf. In die dertien jaar is zij vanuit verschillende functies verantwoordelijk geweest voor innovatieve productontwikkeling en marktintroducties voor zowel consumenten als het intermediaire kanaal.

De afgelopen drie jaar heeft Van Grol als Manager Customer Experience een belangrijke rol gespeeld bij de verdere digitalisering van de keten Hypotheken & Consumptief krediet van NN Bank.

Marieke van Grol, Commercieel Directeur, Woonnu

Van Grol laat weten erg enthousiast te zijn met haar nieuwe functie en uit te kijken naar de uitdagingen om de Nederlandse markt verder te verduurzamen.

“Ik ben blij om Marieke als nieuwe Commercieel Directeur van Woonnu te verwelkomen”, legt NN Bank-CEO Marcel Zuidam uit.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat ze met haar expertise en ervaring zal bijdragen aan de bekende innovatiekracht van Woonnu en daarmee aan de verduurzaming van de Nederlandse woningmarkt. Ik wens Marieke hierbij alle succes.”