Trainee Adviseur Particulieren – Amsterdam

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Dit traineeship is niet meer vacant.

Functie

Voor verschillende banken in de omgeving Amsterdam zijn we per direct op zoek naar starters en Young Professionals voor de functie van Trainee Adviseur Particulieren! Jij bent diegene die klanten met een glimlach ontvangt en verder helpt in struggles van de dagelijkse bankzaken. Het aanvragen van een nieuwe bankpas, het openen van een extra rekening of: “Ohja, ik ga op vakantie. Moet ik dan nog iets verzekeren?”, zijn zaken waar jij straks raad mee weet! Daarnaast krijg je als Young Professional de mogelijkheid om je bezig te houden met diverse mooie projecten die zorgen dat je een goed cv opbouwt en voor veel toegevoegde waarde van de klant bent.

Met jouw frisse blik als Trainee Adviseur Particulieren maak jij hét verschil in de snel veranderende financiële wereld. Juist in deze sector is er een groeiende behoefte aan jong talent die een goede band met de klant opbouwt. Door het bieden van uitstekende service en het creëren van vertrouwen, staat de klant bij jou altijd centraal.

Organisatie

De focus ligt op ontwikkeling en dat betekent dus ook jóuw persoonlijke ontwikkeling. Jij als professional en jij als mens, want dat is waar het om draait bij Octas. Daarnaast pak jij deze uitdaging voor Banking Professional natuurlijk met beide handen aan; werken bij verschillende grootbanken aan het begin van je carrière is een veelbelovende start!

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

• een afgeronde hbo-opleiding;
• ervaring in een adviserende, commerciële en/of klantgerichte rol;
• eventueel de WFT’s Basis, Consumptief Krediet, Schade Particulier en of Schade Zakelijk;
• een beschikbaarheid tussen de 32 en 36 uur per week;
• een commerciële en klantgerichte instelling;
• een talent voor communicatie en een proactieve houding;
• de drive om jezelf te ontwikkelen binnen het bankwezen.

Aanbod

Wat bieden wij?

Werken via Octas betekent een powerboost voor je carrière. Wij zorgen ervoor dat je als Young Professional in de functie van Trainee Adviseur Particulieren veel relevante ervaring opdoet in korte tijd en een sterk netwerk opbouwt! We beloven dat je je carrière niet veel beter kunt starten, want er is nog veel meer:

• een brutosalaris tussen de € 1.900 en € 2.100 per maand o.b.v. 36 uur per week. Afhankelijk van opleiding en ervaring;
• de benodigde WFT’s Basis, Consumptief Krediet, Schade Particulier en/of Schade Zakelijk;
• een goede pensioenregeling;
• Adviseur Particulieren: doorgroeimogelijkheden naar Assistent Financieel Advies en uiteindelijk Financieel Adviseur;
• een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je regelmatig tegenkomt op onze events.

Langs komen?
Tuurlijk! Vinden we leuk. Solliciteren doe je door op onderstaande knop te klikken. Wil je meer weten of iemand spreken over deze vacature van Trainee Adviseur Particulieren? Mail of bel dan Anouk, onze Recruiter op 020 – 758 7075 of via a.beijaard@octas.nl

Meer over...

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan nu door op de button 'solliciteren' te klikken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships