Stage Marketing, Communicatie & Event

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

ABN AMRO biedt je een stageplek waarin jij je skills kunt verbeteren op het gebied van coördinatie, organisatie en creativiteit. Daarnaast krijg je de vrijheid om je binnen het GreenLight team te ontwikkelen in de richting waar jij energie van krijgt. Je werkt samen met mensen die enorm gemotiveerd en zelfstandig zijn, dat zijn kwaliteiten die we waarderen in een nieuwe collega. Verder zul je tijdens de stage bezig zijn met de organisatie van Cyber Security Month October. Wij werken op dit moment toe naar een interessant progamma voor onze collega's met onder andere twee grote events. Daar kan jij deel van uitmaken!

Maak het verschil

Een stage bij ABN AMRO betekent verschil maken en werken aan projecten die ertoe doen. We proberen onze klanten mee te nemen in het digitale tijdperk en zijn bezig met het vormgeven van de toekomst. We zien hier veel kansen liggen, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Dit heeft impact op miljoenen klanten. We hebben mensen nodig die een verandering teweeg kunnen brengen. Die verandering begint bij het informeren en educeren van onze collega’s, zodat ze weten hoe ze zich in de digitale wereld moeten bewegen. Wil jij in een omgeving werken waar je jouw creativiteit mag gebruiken om deze informatie op een originele en prikkelende manier over te brengen? Dan zoeken wij jou.

Wat doen wij?

Cybersecurity – het onderwerp is dagelijks aan de orde in het nieuws. Whatsapp fraude, het hacken van universiteiten zoals Maastricht of grote bedrijven waarvan klantgegevens worden ontnomen.

Voor de bank is cybersecurity een prioriteit geworden. Het waarborgen van de veiligheid van onze klanten ligt voor een groot deel bij het informeren van onze collega’s. Daarom hebben we als Corporate Information Security Office (CISO) de GreenLight Movement in het leven geroepen. Dit is een beweging die verantwoordelijk is voor het verspreiden van kennis en bewustwording binnen de bank op het gebied van cybersecurity. Dit doen we door informatie te verzamelen bij collega’s die expert zijn op dit gebied en dit over te brengen naar de rest van de bank. We organiseren bijvoorbeeld inspirerende events met gastsprekers van binnen en buiten de bank, we regelen de promotie van de maandelijkse podcast, we faciliteren een security community en we zorgen voor een relevant leeraanbod. We vinden het belangrijk dat we originele manieren blijven bedenken om onze collega’s te bereiken, zodat ze cybersecurity implementeren in hun dagelijkse werk.

De opdracht

Als stagiair ben je samen met het team verantwoordelijk voor het verder vormgeven en implementeren van de GreenLight Movement. Je bent onderdeel van de organisatie bij events, je denkt mee over content die relevant is voor onze community en originele manieren waarop we de content kunnen aanbieden. Je krijgt de vrijheid om je bezig te houden met activiteiten en onderwerpen die jou energie geven en gaat hier zelfstandig mee aan de slag. Tijdens je stage vindt Cyber Security Month October plaats; gedurende deze maand wordt er internationaal aandacht gegeven aan cybersecurity. Ook dit jaar zetten wij weer een interessant progamma neer voor onze collega's. Jij zult een belangrijke rol spelen in de organisatie en uitvoering van de events.

Je gaat je in elk geval bezighouden met:
• Ontwikkeling, coördinatie en de uitvoering van verschillende marketing- en eventmanagement activiteiten;
• Communicatie binnen onze interne kanalen (zoals het schrijven van artikelen, het doen van posts, bedenken van nieuwe invalshoeken);
• Verschillende organisatorische verantwoordelijkheden (zoals het opstellen van promotie materiaal, opzetten van evaluaties, managen van gastenlijsten, coördinatoe van sprekers);
• Faciliteren van de GreenLight Movement communities voor onze ABN AMRO collega’s (o.a. community management, updates, community design);
• Creatieve concepten bedenken.

Wie zoeken wij?

Wij dagen je uit om je kennis, skills en creativiteit in te zetten om aandacht en bewustzijn te creëren voor cybersecurity. We zoeken iemand die denkt in mogelijkheden en actief op zoek gaat naar kansen om de GreenLight Movement uit te breiden en te verbeteren. Je werkt samen binnen een team dat een passie heeft voor organiseren en heel gemotiveerd is om kwaliteit te leveren. Daarom zoeken we iemand die nauwkeurig werkt en moedigen we je aan om het gebied van jouw interesse op te zoeken, zodat jij kunt uitblinken. Vanwege de Coronamaatregelen werken wij vanuit huis, wat een uitdaging kan zijn. Daarom vinden wij zelfstandig werken enorm belangrijk, maar waarderen we een gezamenlijke brainstorm ook.

Jouw profiel:
• Je bent tenminste 3e jaar WO student.
• Je studie heeft betrekking op het gebied van Event/ Programma Management, Marketing, Communicatie of iets omtrent Cybersecurity.
• Je hebt affiniteit met organiseren van (digitale) events en marketing. Interesse in cybersecurity en of IT is een pré.
• Je bent beschikbaar voor een voltijd stage van 6 maanden, met als startmaand augustus of september 2022.

Je herkent jezelf in de volgende competenties:
Autonoom: Je bent organisatorisch zeer sterk en niet bang om het zelf initiatief te nemen.
Communicatief: je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen. Je spreekt en schrijft zowel Engels als Nederlands vloeiend.
Proactief: je hebt een "hands-on"-mentaliteit en pakt zelfstandig dingen op.
Teamspeler: je bent een sociaal persoon die graag in groepen werkt en niet alleen verantwoordelijkheden deelt, maar ook een lach, (virtuele) koffie en natuurlijk succes!
Zelfstandig: vanwege de Coronamaatregelen werken wij volledig thuis. In de toekomst gaan we over naar een hybride vorm, waarbij grotendeels thuiswerken de norm blijft. Je stage zal daarom grotendeels vanuit huis zijn, waardoor wij een bepaalde mate van zelfstandigheid van je verwachten.

Wat bieden wij?

Je werkt samen met een jong team dat creativiteit en zelfstandigheid erg waardeert in elkaar. We werken hard om het belang van cybersecurity bij onze collega’s op de kaart te zetten, maar er is altijd ruimte voor een lach of een goed gesprek. We zoeken elkaar op voor een virtuele koffie of een brainstorm, zodat we op de hoogte blijven van elkaars werkzaamheden en elkaar verder kunnen brengen. We geven elkaar de ruimte om te blijven ontwikkelen op ieders gebied van interesse. Je kunt dan denken aan het uitbreiden van ons netwerk, het coördineren van sessies, het schrijven van artikelen en posts voor onze website, het vormgeven van de technische kant van een event of juist het verdiepen in een bepaald gebied van cybersecurity. We zijn ervan overtuigd dat dit het beste resultaat oplevert.

Bij een stage draait het er niet alleen om wat jij ons kunt brengen, maar denken we ook graag mee over hoe jij je kunt ontwikkelen. Wij bieden je de kans om je skills te verbeteren, je netwerk te vergroten en je talenten te benutten.

Wij bieden:
• Een leerzame stage bij een toonaangevend bedrijf;
• Veel verantwoordelijkheid, maar met begeleiding waar nodig;
• Een kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van event management, communicatie en marketing;
• Een verdieping van je kennis op het gebied van cybersecurity (awareness);
• Meewerken aan ontwikkeling en uitvoering van verschillende marketing-, communicatie- en event activiteiten;
• De vrijheid om jouw talenten te benutten;
• Een team van gezellige en ervaren collega’s die je verder helpen;
• Een marktconforme stagevergoeding.

Solliciteer nu!

Ben je er verzekerd van dat jij een waardevol lid van ons team wordt, reageer dan op deze vacature. En vergeet niet; een goed doordacht CV en gestructureerde motivatiebrief kunnen je onderscheiden van de rest.

Wij vragen je het volgende aan te leveren:
• Een CV en motivatiebrief waarop alleen baanrelevante items worden vermeld
• In je brief presenteer je jezelf kort en vertel je ons waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature in het bijzonder en het werken bij ABN AMRO in het algemeen. Vervolgens leg je uit hoe je waarde kunt toevoegen aan ons team, door te wijzen op je relevante vaardigheden en ervaring.

Wij verheugen ons erop om je te leren kennen!

Twijfels, vragen of complimenten voor ons? Stuur een e-mail naar: it.internships@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages