Stagiair(e) Hospitality Board Events

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

In het kort

Ben jij een proactieve, leergierige, en representatieve student(e) met een interesse in de wereld van de ABN AMRO bank? Vind je het leuk om te opereren in een corporate omgeving? Begin dan als stagiair(e) bij ons en ondersteun het Client Centricity team bij alles wat ze doen. Door te spreken met diverse managers en topklanten van de ABN AMRO Bank, stel je je persoonlijke ontwikkeling centraal.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met jouw team zal jij je gaan richten op unieke events die georganiseerd worden voor onze klanten. Samen met je collega’s start je de dag gezamenlijk met een daily. Waarbij we een gezonde balans hebben tussen thuiswerken en fysieke aanwezigheid. Voel je namelijk welkom op ons dynamische kantoor. Je agenda leidt je verder door de dag: jij zorgt dat de juiste klanten op de juiste events worden uitgenodigd, denkt en organiseert mee over de komende evenementen en analyseer je achteraf over de resultaten van een event. Uiteraard ga je ook mee naar de gaafste events, zoals naar Ajax, het Ziggo Dome en nog veel meer. Intern leg je de verbinding met de juiste stakeholders om zodoende de bank beter te leren kennen. Daarnaast krijg je de tijd om de bank beter te leren kennen door aan te sluiten bij verschillende meetings en kopjes koffie te drinken met collega's van verschillende afdelingen.

Wie ben jij?

Ben jij flexibel en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? Ben jij analytisch, weet je van doorpakken en heb jij affiniteit met het organiseren van events? Kan jij daarnaast gestructureerd, zelfstandig en praktisch werken? En heb je tot slot involvement met het verwerken van data? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Heb jij uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Kan jij goed overweg met de tools in Excel;
  • Je zoekt vanaf september 2022 een meewerkstage voor minimaal 20 weken;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. We hebben een Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Ons werk heeft namelijk impact op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton.

Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages