Stagiair secretariaat Office EBO

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding

Breng je kennis in praktijk als stagiair bij het secretariaat EBO Office van DNB.

Jij hebt impact

Wil je ervaren wat het werk binnen een secretariaat bij DNB inhoudt? Meld je dan aan voor deze leuke meewerkstage. In deze stage ga je je kennis verruimen en ervaring opdoen als ondersteuner.
Je maakt deel uit van een secretariaatsteam binnen de divisie Economisch Beleid & Onderzoek en zal hierin diverse werkzaamheden verrichten, waaronder o.a. agendabeheer, administratie en het boeken van reizen.

Zo doe je dat als stagiair bij DNB

Je ondersteunt en ontzorgt samen met je collega’s het management en de medewerkers binnen de divisie. Je regelt en organiseert lopende zaken en afdelingsactiviteiten.


Wat ga je precies doen?

 • Je regelt praktische zaken zoals het inplannen van afspraken, het boeken van vergaderruimtes, het verzorgen van catering, het voorbereiden van vergaderingen.
 • Je organiseert afdelings-brede evenementen.
 • Je handelt inkomende en uitgaande communicatie (telefoon en e-mail) af.
 • Je verricht diverse administratieve werkzaamheden.

Hier doe je dat

Als stagiair binnen Office EBO werk je in een enthousiast team van 4 medewerkers. De sfeer is informeel en collegiaal, waarbij we hechten aan zelfstandigheid en individuele verantwoordelijkheid.
De divisie Economisch beleid en onderzoek (EBO) zet de macro-economische beleidsagenda van DNB en helpt deze vorm te geven in het nationale en internationale debat. EBO let erop dat de macro-economische dimensie wordt meegenomen in beleidsdiscussies, ook als die niet primair op EBO-terrein liggen.


Bij DNB werken we hybride. Ons kantoor in Amsterdam is onze thuisbasis, de plek waar we elkaar ontmoeten, waar we met elkaar kennis delen en (samen)werken. Tegelijkertijd is er ook voldoende ruimte om een werkplek en -tijd te kiezen waar we ons werk het beste kunnen doen en waar we zo veel mogelijk waarde kunnen toevoegen. En natuurlijk zorgen we dat je ook thuis uitstekend kunt werken met laptop, telefoon en een goede thuiswerkplekinrichting.

Dit breng je mee

Je bent energiek, toont initiatief en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over sterkte organisatorische vaardigheden en hebt oog voor detail. Eigen inbreng en pro-activiteit worden zeer op prijs gesteld.

 • Je volgt een MBO opleiding in de secretariële richting.
 • Je bent goed in het coördineren en faciliteren.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk, Nederlands en Engels.
 • Je bent op korte termijn beschikbaar voor een stage van bij voorkeur 3 tot 6 maanden.

Dit bieden we je

Een stage midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een heel diverse, betrouwbare en maatschappelijk betrokken organisatie, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. Dit allemaal op een centrale plek Amsterdam, en prima per openbaar vervoer bereikbaar!

 • Een stagevergoeding van € 320-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
 • Als je geen studentenreisproduct hebt ontvang je een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
 • Een 36-urige werkweek met variabele werktijden, je kunt bijvoorbeeld 4 dagen van 9 uur werken.
 • Toegang tot interne cursussen, workshops en sportfaciliteiten.
 • Een laptop en flexwerkplek.
 • Je kunt je aansluiten bij JongDNB, de vereniging voor en door jonge medewerkers van DNB. JongDNB verzorgt inhoudelijke en sociale activiteiten, denk aan studiereizen, lunchseminars en maandelijkse borrels. Een geweldige manier om een netwerk op te bouwen binnen DNB waar je ook later in je professionele carrière nog veel plezier van zult hebben.

Solliciteer nu!

Wil jij als stagiair werken met impact? Solliciteer dan direct op deze stage! Als sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 1 december 2022 een motivatiebrief en je complete cv. Heb je eerst nog vragen? Hieronder staan onze contactgegevens, we vertellen je graag meer!

Voor deze stage is een justitiële screening van toepassing, de stage ingedeeld in profiel 2a. Meer informatie over de screening vind je op de pagina Over ons > Sollicitatieproces.

Deze stage is bedoeld om op te solliciteren, niet voor aquisitie.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: De Nederlandsche Bank

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages