HBO stage marketeer Verzekeren

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Zo ziet jouw baan eruit

Zoek jij vanuit jouw studie Commerciële economie, Marketing of Bedrijfskunde een mooie afgebakende stage opdracht en heb je een idee voor een onderzoek dat je kunt uitvoeren waarmee je impact kunt maken? Lees snel verder!

Zo ziet jouw stage eruit
Deze uitdagende stageplaats bij de vierde en meeste maatschappelijke bank van Nederland, is een uitgelezen kans om ervaring op te doen en je netwerk te verbreden.

Voor ons team verzekeren zoeken we een enthousiaste, nieuwsgierige en proactieve topper, met goede communicatieve vaardigheden én zelfstandig kan werken aan een onderzoek. Wat je precies gaat onderzoeken? Daar willen we graag met jou over in gesprek en zijn we benieuwd naar jouw ideeën.
Denk aan een opdracht zoals het bedenken van een propositie op het gebied van verzekeren voor de assurantiekantoren van de RegioBank, het doen van een gebruikersonderzoek voor de online aanvraagdialogen op de website, of het zoeken naar commerciële kansen op onze zakelijke propositie.

Je weet een marktanalyse op te stellen, klantonderzoek uit te voeren, deskresearch te doen en komt uiteindelijk op basis van jouw onderzoek met een uitgewerkt advies waar het team mee aan de slag kan.

Kortom een stage waarmee je impact kunt maken!

Hier kom je te werken
Jij doorloopt jouw stage binnen het klantreisteam Verzekeren bij de Hub Nieuwe Producten & Verzekeren. Dit multidisciplinaire team is end to end verantwoordelijk voor de klantreis voor het doorontwikkelen en uitbreiden van de huidige verzekeringsproposities. Denk hierbij aan de huidige propositie van SNS in samenwerking met NN, het ontwikkelen van een beheer app voor RegioBank, het uitbreiden van een verzekeringspropositie bij ASN en het aanbieden van verzekeringsproducten aan de klein-zakelijke markt.

Startdatum en locatie
De stageperiode betreft vijf tot zes maanden. De begin- en einddatum zijn, evenals het aantal uren per week (minimaal 32), in overleg. Ons hoofdkantoor in gevestigd in Utrecht en goed bereikbaar met het OV.

Dit krijg jij van ons
Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, een stimulerende werkomgeving en gelegenheid om voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding (600 euro per maand obv 36uur) en reisvergoeding als je geen vaste OV vergoeding ontvangt.

Word jij onze nieuwe stagiair?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou. Vragen over de stage? Stel ze aan Rogier Adelaar, Marketeer en lid van het team verzekeren, via rogier.adelaar1@devolksbank.nl of Manon Beke, cluster lead, via manon.beke@devolksbank.nl . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nikki Gunnink, recruiter, via nikki.gunnink@devolksbank.nl

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages