Stage marketing & communicatie Partnership Biodiversity Accounting Financials ASN Bank

Organisatie
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Zo ziet jouw baan eruit

Het partnership is op zoek naar een marketing- en communicatietalent die het interessant lijkt om de boodschap van Partnership Biodiversity Accounting Financials te verspreiden naar een breder internationaal publiek. Past deze stage bij jou? Reageer dan op deze vacature!

Het Partnership for Biodiversity Accounting Financials (PBAF) is een relatief nieuwe stichting die in het voorjaar van 2021 is opgericht door ASN Bank. Het is een snelgroeiende organisatie, bestaande uit banken, vermogensbeheerders en pensioenfondsen uit 9 landen. Het hoofddoel: financiële instellingen in staat stellen om de impact en afhankelijkheden op biodiversiteit van hun leningen en investeringen te beoordelen, beheren en openbaar te maken. Hiermee worden financiële instellingen in staat gesteld biodiversiteitsverlies te voorkomen en te verminderen en te gaan werken aan herstel van biodiversiteit. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt PBAF de 'PBAF-Standaard', die financiële instellingen, toolontwikkelaars en dataleveranciers praktische richtlijnen biedt over biodiversiteit en impactmeting voor financiële instellingen.

We bieden je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de wereld van duurzame financiering, met name de link tussen biodiversiteit en financiën en praktische ervaring op te doen om de marketing en communicatie van PBAF naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen
Als stagiair(e) werk je aan een aantal projecten om onze marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen. De werkzaamheden variëren van eenvoudige administratieve werkzaamheden, ontwikkelen van een nieuwe folder en andere materialen voor marketingdoeleinden, aanpassingen doen op de website, het maken van nieuwsbrieven, het promoten van PBAF-activiteiten via onze sociale media en het door-ontwikkelen van onze marketingstrategie en -activiteiten. Door dit te doen, doe je veel waardevolle contacten op binnen de financiële duurzaamheidswereld, waarbij je in contact staat met veel grote financiële instellingen. Bovendien krijg je de unieke kans om deel te nemen aan discussies over de voorhoede van biodiversiteit impact meting binnen de financiële wereld.

Jouw kwaliteiten
Je volgt een WO-opleiding waarin je kennis hebt opgedaan over marketing en communicatie, het liefst grotendeels of geheel in het Engels (alle communicatie in deze functie zal in het Engelse zijn). Verder is het een grote pré als je tevens kennis hebt over duurzaamheid in de financiële sector.

Een paar checks:

• Je hebt een sterke affiniteit met duurzaamheid

• Je staat op dit moment aantoonbaar ingeschreven voor een opleiding

• Je spreekt en schrijft de Engelse taal op een hoog niveau

• Je hebt ervaring in marketing en communicatie

• Je hebt ervaring met sociale media en contentcreatie

• Je kunt zelfstandig werken en bent proactief

• Je bent enthousiast over de doelstellingen van PBAF (zie pbafglobal.com)

• Je kunt thuis en incidenteel werken bij de ASN Bank in Den Haag

Startdatum en locatie
De stage duurt 6 maanden (36 uur per week). Houd er rekening mee dat je tijdens je stage deels op kantoor in Den Haag en deels vanuit huis werkt.

Wat bieden wij?
Een stagevergoeding van 700 euro bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Bovendien maak je als stagiair bij PBAF kennis met onze expertiserol binnen de financiële sector. Je krijgt inzicht in het internationale veld van financiën & biodiversiteit en je kunt je vaardigheden op het gebied van marketing, communicatie en sociale media testen en ontwikkelen. Ten slotte is er binnen de Volksbank een jongerenvereniging, ‘JongVolk ‘, die activiteiten voor startende werknemers organiseert zoals borrels en workshops. Een goeie kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe mensen binnen de bank te leren kennen.

Solliciteren?
Wil je solliciteren op deze vacature? Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas Smeets (Bas.Smeets1@asnbank.nl), hij zal de stagebegeleider zijn vanuit PBAF en ASN Bank.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages