Stagiair UX Designer

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Breng jouw ideeën, designs en ‘best practices’ in bij team Innovatie en Intelligence als stagiair bij DNB.

Jij hebt impact

Bij DNB werk je met impact aan financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Je komt te werken in het hart van de financiële wereld. Wij zoeken een afstudeerder User Experience – Visual Designer, die ons helpt om de gebruikerswensen op te halen bij de Toezichthouders binnen de afdeling Toezicht Financiële Criminaliteit (TFC).

Tijdens je stage wordt je ingezet op lopende projecten en onderzoeken waarbij de gebruikerswensen nog niet in kaart zijn gebracht. Daarnaast maak je een concept rapportage die de toezichthouder van een advies voorziet welke organisaties zij/hij moet gaan onderzoeken en om welke reden(en).

Je werk zal gewaardeerd worden door de operationele eindgebruikers als wel het management van TFC. Waarom? Jij stelt ons in staat om onze data klantvriendelijker te ontsluiten zodat de toezichthouder haar/zijn werk beter en efficiënter kan doen.

Hier doe je dat

Team I&I houdt zich bezig met alle digitale ontwikkelingen binnen de vier afdelingen van TFC in de divisie Toezicht Horizontale Integriteit (THI). Wij zijn verantwoordelijk voor de data analyse en voor het opstellen van bijbehorende visualisaties en rapportages. Dit doen wij allemaal om het leven van de toezichthouders makkelijker en overzichtelijker te maken. DNB wil een Smart Supervisor worden. Aan ons team de taak om hier ideeën voor te bedenken en te concretiseren in samenwerking met andere afdelingen binnen de organisatie.

Dit breng je mee

Je bent een User Experience Designer die stevig in haar of zijn schoenen staat, en je weet hoe je complexe vereisten kunt vertalen naar simpele en intuïtieve user flows. Hiervoor heb je een arsenaal aan relevante tools tot je beschikking. Van customer journey mapping, user flows en storymaps, tot aan wireframes en prototype (design)tools zoals Sketch, Invision, keynote, een whiteboard, pen en papier. Door je brede ontwikkeling ben je in staat samen te werken met uiteenlopende disciplines, zoals data scientists, economen, juristen en developers.

Het volgende is op jou van toepassing:

  • Vierdejaars hbo-student aan de opleiding Communication & Multimedia Design.
  • Ondernemend, toont initiatief en weet mensen te overtuigen ook op controversiële onderwerpen.
  • Teamplayer, nieuwsgierig, klantgericht, creatief en assertief.

Dit bieden we je

Een stage midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een betrouwbare en maatschappelijk betrokken werkgever in Amsterdam, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. We staan als instelling midden in de samenleving. Onze mensen zijn gedreven en betrokken bij hun werk binnen een maatschappelijk context. Wij zien een diverse en inclusieve werkomgeving als één van de voorwaarden om als organisatie succesvol te zijn en onze doelstelling te blijven bereiken. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen.

  • Een stagevergoeding van € 570,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
  • Als je geen OV-jaarkaart hebt, ontvang je een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
  • Een 36-urige werkweek met variabele werktijden, je kunt bijvoorbeeld 4 dagen van 9 uur werken.
  • Toegang tot interne cursussen, workshops en sportfaciliteiten.Een laptop en flexwerkplek.
  • Je kunt je aansluiten bij onze actieve interne netwerken, zoals JongDNB, DiverseDNB, DNB Pride, Female Capital en DNB International. Zij verzorgen regelmatig inhoudelijke en sociale activiteiten, zoals lezingen, lunchseminars en borrels. Een geweldige manier om een netwerk op te bouwen binnen DNB waar je ook later in je professionele carrière nog veel plezier van zult hebben!

Solliciteer nu!

Wil jij als stagiair werken met impact? Solliciteer dan direct op deze stagevacature! Als sollicitatie ontvangen we graag een motivatiebrief, je complete cv en relevante cijferlijsten. Wil je ons nog wat beter leren kennen? Bekijk hier de video's en testimonials van collega's en luister naar onze podcasts. Heb je eerst nog vragen? Hieronder staan onze contactgegevens, we vertellen je graag meer!

Voor de justitiële screening is deze functie ingedeeld in profiel 2a, meer informatie over de screening vind je op de pagina Over ons > Sollicitatieproces.

Deze stage is bedoeld om op te solliciteren, niet voor aquisitie.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: De Nederlandsche Bank

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages