Afstudeerstage Robotics team Tech - Hub Wonen

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Zo ziet jouw baan eruit

Ben jij geïnteresseerd in robotisering, hyper automatisering, monitoring en verbetering van reeds geautomatiseerde processen? En wil je graag werkervaring opdoen binnen een professionele, complexe IT-organisatie? Dan is deze stagevacature misschien wel wat voor jou!

Met jou als stagiair(e) hopen we natuurlijk nieuwe inzichten en een frisse blik binnen te halen, maar tegelijkertijd willen we jou graag de kans geven om veel te leren en ervaring op te doen bij een mooie bank die het net even wat anders doet. Win-win toch?
Als stagiair(e) word je onderdeel van het Robotics team binnen de Hub Wonen. De afdeling is verantwoordelijk voor de optimale en efficiënte verwerking van processen binnen onze hypotheekketen, door middel van het toepassen van diverse vormen van automatisering. Denk hierbij onder andere aan robotisering en het uitlezen van documenten.

Wat kun je bij ons leren?

  • Proces optimalisatie in een keten
  • Toepassen van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot Robotics
  • Werken in een groep met professionals

Dit alles binnen een agile werkomgeving, waardoor je verantwoordelijkheid krijgt om verbeteringen aan te brengen op de werkzaamheden binnen je eigen team. Met als einddoel: de kwaliteit te verhogen, meer benefits te creëren door beter inzichtelijk te hebben waar de robot nog kansen laat liggen en een continue learning loop te creëren.

Heb je zelf ideeën om op te pakken? Graag! Wat je uitdaging ook wordt, samen formuleren we opdrachten waar jij van leert, en waar onze organisatie van groeit. Uiteraard krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding van 600 euro per maand o.b.v. 36 uur.

Jouw kwaliteiten
Als stagiair(e) Robotics beschik je over sterke analytische vaardigheden en een positief-kritisch instelling. Daarnaast ben je leergierig, ambitieus en beschik je over een gezonde dosis lef.

En verder:

  • Volg je minimaal een HBO-opleiding.
  • Heb je affiniteit met de financiële dienstverlening.
  • Je hebt interesse in alles rondom digitale groei.

Wat krijg je van ons?

  • Een aantrekkelijke stagevergoeding van €600,00 op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een uitdagende stageperiode van minimaal 5 maanden.
  • Intensieve begeleiding.Word jij onze nieuwe collega?
Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nancy van de Wiel, corporate recruiter, via nancy.vandewiel@devolksbank.nl.

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages