Afstudeerstage HBO - Business Continuiteit Management - Ontwikkelen E-Learning

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant
Zo ziet jouw baan eruit

Volg je minimaal een hbo-opleiding met daarin een voorkeur voor een specialisatie in BCM, Crisismanagement, risicomanagement of integrale veiligheidopleiding en wil je graag werkervaring opdoen binnen een professionele, complexe IT-organisatie? Wij zoeken een afstudeerstagiair(e) voor het continuity team van de Volksbank. Met deze stage draag je bij aan de risico awareness van onze collega’s. Interesse? Lees dan snel verder!


Over de afdeling
Het Business Continuity team (BCM) is elke dag bezig om binnen de Volksbank toegevoegde waarde aan onze klanten te leveren, opererend in het hart van de samenleving. Het team zorgt er namelijk voor dat het business Continuity proces sneller, slimmer en beter uitgevoerd kan worden. Of je nu op kantoor in Utrecht of Den Bosch of vanuit huis werkt.

Het bijzondere van de Volksbank is dat je bij ons met het complete spectrum van BCM voorbij ziet komen, zoals: Crisismanagement, uitwijkscenario’s, ransomware, risicobeheersing. Dan is dit een mooie kans om met door middel van deze afstudeerstage impact te maken.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met het ontwerpen van en advies geven over een e-learning via onze interne leeromgeving (LXP) . Deze e-learning richt zich op een stuk introductie van crisismanagement en BCM activiteiten voor alle medewerkers van de Volksbank. Hiermee wordt de awareness van onze medewerkers verhoogd.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van BCM binnen een complexe, zakelijke omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame adviseur. Verder heb je affiniteit met cyber security/risicomanagement en ben je niet bang om contact op te zoeken met andere teams.

Verder:

· Volg je minimaal een hbo-opleiding met een voorkeur voor een specialisatie in BCM, cyber security of risicomanagement.

· Heb je affiniteit met de financiële dienstverlening.

Wat krijg je van ons?

· Een stagevergoeding van €600 per maand obv 36 uur.

· De mogelijkheid om 4x9u te werken.

· Je bent onderdeel van het BCM team (ongeveer 4 ervaren collega’s die je graag helpen bij je werkzaamheden).

· De mogelijkheid om zowel vanuit huis en op kantoor te werken. Je teamgenoten zijn gemiddeld 2 werkdagen per week op kantoor.

· Indien nodig krijg je een NS Business Card voor woon-werkverkeer (handig als je bijvoorbeeld Weekend OV hebt).

Word jij onze nieuwe stagiair?
Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nancy van de Wiel, corporate recruiter, via nancy.vandewiel@devolksbank.nl.
Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages