Meewerkstage Client Services & Payments

Organisatie
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO/WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In jouw opleiding heb je te maken met bedrijfseconomie, beleid en regelgeving. Je vraagt je af wat daarvan nou precies de gevolgen zijn voor dienstverlening. Dan hebben wij voor je een stageplaats waar je dit kunt onderzoeken.

Het maken van maatschappelijke impact is de purpose van BNG Bank, het is bij alles wat we doen de maatstaf. Wij zijn daarvoor op zoek naar iemand die een uitdagende stage wil vervullen, waarin je klantprocessen binnen de BNG van verschillende kanten leert kennen. Bij Client Services & Payments (CSP) werken we aan diverse projecten om de verschillende klant- en/of betalingsverkeerprocessen nóg beter te laten lopen. Naast maatschappelijke impact staat klantvriendelijkheid hierbij hoog in het vaandel.

CSP bestaat uit 3 subteams, te weten klantintegriteit, klantprocessen en betalingsverkeer. Afhankelijk van het werkaanbod in de verschillende teams, en de affiniteit van de stagiair zal de stage een project oppakken met focus op klantprocessen, CDD/AML of Betalingsverkeer.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met collega's uit verschillende teams en leert zo de diverse wereld van een bank met maatschappelijke impact kennen. De onderwerpen waar je aan werkt hangen af van de agenda van het team, maar ook met jouw affiniteit en kennis.
We zoeken een enthousiaste stagiair die denkt in kansen en die het team helpt bij alle lopende voorkomende projecten, waarin je de business van BNG leert kennen. Voorbeelden hiervan zijn het bepalen van KYC-beleid en -procedures, data-analyse op transacties en het beschrijven van een beëindigingsproces voor klanten. Een andere mogelijkheid is onderzoek uitvoeren naar niet-financiële risico’s binnen (sub)sectoren. Mogelijkheden genoeg!


Wat mag je nog meer verwachten?

De grote diversiteit aan werkzaamheden stelt jou in staat om snel een volledig beeld, kennis en netwerk te krijgen binnen de BNG. Wil je divers, uitdagend en leuk werk? En wil je continu bezig zijn een servicegerichte en kritische aanpak te combineren? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat vragen we van jou

Wij zoeken een student(e) die beschikt over uitstekende analytische vaardigheden waardoor hij/zij snel tot de kern van de zaak doordringt. Iemand die zelfstandig werkt, niet bang is om initiatief te tonen, goed prioriteiten kan stellen maar ook op tijd om hulp durft te vragen.
Check je profiel:

  • HBO of WO student;
  • Je hebt excellente analytische vaardigheden en oog voor detail;
  • Je werkt zelfstandig en proactief, waarbij je kunt prioriteren;
  • Je kijkt er naar uit om in korte tijd veel te leren in een uitdagende omgeving;
  • Je hebt affiniteit met data, processen en financiële wereld;
  • Je hebt natuurlijke nieuwsgierigheid en kunt de theorie vertalen naar de praktijk;
  • Je beheerst het Nederlands uitstekend in zowel woord als geschrift;
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor een periode van minstens vijf maanden. Startdatum is flexibel (afhankelijk van jouw beschikbaarheid en capaciteit in het team

Let op: we zijn op zoek naar een meewerkstagiair. We hebben helaas niet de mogelijkheid in ons team om een afstudeerstage goed te kunnen begeleiden.

Wat bieden wij?

BNG investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en de banken wereld écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om wat BNG te bieden heeft, maar ook om jezelf te ontwikkelen tot een professional en jouw persoonlijke leerdoelen te behalen. Ontwikkeling staat binnen BNG hoog op de agenda. De mensen om je heen geven je meer dan voldoende feedback, waarmee je snel betere inzichten kunt krijgen in je sterktes en interesses.

De stagevergoeding die we kunnen bieden bespreken we graag persoonlijk met je en hangt af van het aantal uren dat je beschikbaar bent. Indien een student niet in het bezit is van een OV Jaarkaart vergoedt BNG bank gemaakte reiskosten conform de BNG Bank reiskostenregeling.
Voor aanvang van de stage wordt een pre-employment screening uitgevoerd.

Meer informatie

Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Susanne van Dijke,Corporate Recruiter, +31 625014836 of via werkenbij@bngbank.nl

Geen ongevraagde acquisitie

Voor het mogen aanbieden van cv’s aan BNG Bank N.V., dient een extern recruitmentbureau een overeenkomst hiertoe met BNG Bank N.V. te zijn aangegaan. Daarbij mag alleen een cv worden ingediend indien het bureau is uitgenodigd om mee te zoeken naar geschikte kandidaten voor een betreffende functie. Alle ongevraagde cv's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zal BNG Bank N.V. niet of als directe sollicitatie van de kandidaat behandelen. Aan het voorgaande kan een bureau dat het ongevraagde cv stuurde, geen rechten ontlenen. BNG Bank N.V. is hierbij geen plaatsingskosten of enig andere vergoeding verschuldigd. Ongevraagde cv’s worden niet teruggestuurd door BNG Bank N.V.

Stage informatie

Organisatie: BNG Bank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages