Evi organiseert de Dag van de Accountant & Fiscalist

25 oktober 2024 Banken.nl 1 min. leestijd

Dinsdag 19 november is het zover: Evi organiseert de eerste editie van de Dag van de Accountant & Fiscalist in Den Bosch. Een event waar accountants en fiscalisten worden meegenomen in de wereld van lijfrentes.

Experts mr. Hanneke Kroonenberg RB en drs. Patrick Fransen RB praten u bij over de drie S’en van lijfrente: Scheiden, Schenken en Sterven. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het opbouwen van vermogen in box 1, box 2 en/of box 3. Het programma start om 14 uur en duurt tot 19 uur.

Dit is hét event om diepgaande kennis te vergaren rondom lijfrente, aldus Evi.

“Steeds meer accountants en fiscalisten zien in hoe belangrijk het onderwerp pensioenopbouw is", voegt Evi-marketingdirecteur Maurice Pordon toe. "We merken dan ook dat ze het onderwerp lijfrente steeds vaker meenemen in gesprekken met klanten. Daarbij biedt de Wet Toekomst Pensioenen ontzettend veel potentie."

Tussen de sessies door wordt gezorgd voor een andere belangrijke S: de Smaakpapillen. En natuurlijk is er de ruimte om in gesprek te gaan met andere accountants of fiscalisten.

PE-punten

Bij het RB (Register Belastingadviseurs) zijn 3 fiscale PE-punten vooraf geaccrediteerd. Voor andere organisaties kunt u zelf nagaan of uw deelname PE-punten oplevert. U ontvangt daarvoor een bewijs van deelname. 

Klik hier voor meer informatie.