ING biedt zorgverzekering aan via app

09 december 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De zorgverzekering van CZ is nu ook via de ING Mobiel Bankieren App en Mijn ING af te sluiten. De zogeheten CZDirect Basisverzekering met – exclusief voor ING-klanten – extra dekking voor fysiotherapie en mondzorg in aanvullende pakketten.

In tijden van stijgende kosten is het mooi dat klanten nu ook via ons een aantrekkelijke zorgverzekering kunnen afsluiten”, legt Cornelia Coman (Directeur Verzekeringen en Consumptief Krediet ING Benelux) uit. “ Tegen een scherpe prijs, met extra voordeel in de vorm van dekkingen voor fysio en mondzorg.”

CZ staat volgens Coman voor betrouwbaarheid en kwaliteit. “Ook heel handig: de zorgverzekering verschijnt straks in je persoonlijke overzicht in de ING App en Mijn ING”.

ING biedt zorgverzekering aan via app

ING-klanten kunnen sinds kort gebruikmaken van de premie voor de CZDirect Basisverzekering van €128,30 bij een eigen risico van €385 per jaar. Aanvragen en overstappen gaat via de app en in Mijn ING. De zorgverzekering geeft toegang tot alle Nederlandse ziekenhuizen. Ook kunnen klanten gebruik maken van de extra diensten van CZ, zoals bijvoorbeeld de SkinVision app en FitzMe app.

De bank legt uit dat verzekeringsdienst volledig door CZ wordt uitgevoerd. “ING heeft geen toegang tot de medische gegevens die gerelateerd zijn aan de verzekering. Op deze manier waarborgen we de privacy van klanten”, aldus de bank.