Jeroen Vrancken benoemd tot Head of Wholesale AllianzGI in de Benelux

22 maart 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Allianz Global Investors (AllianzGI) heeft de benoeming aangekondigd van Jeroen Vrancken als Head of Wholesale in de Benelux.

Vrancken is sinds 2021 werkzaam bij AllianzGI als Business Developer Wholesale Benelux. In 2012 begon hij zijn carrière als Sales Specialist Structured Products en Equity Derivatives Benelux bij Royal Bank of Scotland. Een jaar later waagde hij de overstap naar DNCA Finance.  Bij de asset manager vulde hij onder meer de functie van BeNeLux Sales Director in.  

De vermogensbeheerder heeft kantoren in Rotterdam, Brussel en Luxemburg. Vrancken zal vanuit Brussel rapporteren aan Amine Benghabrit (Head of Distribution France & Benelux) en samenwerken met zijn Nederlandse collega Sjoerd Angenent (Head of Institutional in Nederland).

Jeroen Vrancken benoemd tot Head of Wholesale AllianzGI in de Benelux

“Jeroen is een ervaren sales director met een ondernemersgeest en een bewezen staat van dienst in het vermogensbeheer”, legt Benghabrit uit. “Ik ben ervan overtuigd dat zijn jarenlange ervaring in onze sector en de erkenning die hij geniet in de drie markten een troef zullen zijn om onze groei in de Benelux te ondersteunen."