Revolut lanceert spaarproduct met 3,5% rente

22 mei 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Revolut heeft Dagelijkse Spaarrekeningen gelanceerd; een nieuw spaarproduct met rentes tot 3,5%.

“Met de Dagelijkse Spaarrekeningen wordt geld sparen nog beter en makkelijker voor klanten in Nederland die onze app gebruiken voor dagelijks geldbeheer”, legt Wiktor Stopa (Head of Growth voor West-Europa bij Revolut) uit.

Het spaarproduct biedt rentes tot 3,5%, al is de hoogte van de rente afhankelijk van het soort lidmaatschap van de klant. Zo ontvangen alleen ‘ultra-klanten’ de hoogste spaarrente van 3,5%, al betalen zij voor het meest uitgebreide bankproduct wel €50 per maand. Hoe dan ook, de basisspaarrente van 2% ligt nog altijd hoger dan de spaarrente die de grootbanken aanbieden.

Revolut lanceert spaarproduct met 3,5% rente

De online bank stipt daarnaast aan dat de rente die zijn klanten opbouwen dagelijks wordt uitgekeerd.

“Dit is een belangrijke stap in onze missie om Revolut de beste keuze voor dagelijks bankieren te maken”, voegt Albert Codorniu (General Manager van Sparen bij Revolut) toe.

“Met onze dagelijkse rentebetalingen en het direct kunnen opnemen van spaargeld wordt het makkelijker en beter dan ooit voor onze Nederlandse klanten om te sparen en hun geld te laten groeien. De Dagelijkse Spaarrekening is bovendien gedekt door het Litouwse depositogarantiestelsel”, aldus Codorniu.