Contactgroep Automatisering kondigt derde editie VIP Congres aan

23 juli 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Op dinsdag 3 september 2024 opent het AFAS Theater in Leusden opnieuw zijn deuren voor het VIP Congres van de Contactgroep Automatisering (CGA).

Op het VIP Congres presenteren alle belangrijke softwareleveranciers in de financiële dienstverlening hun roadmaps. Het evenement staat dit jaar in het teken van innovaties die de komende jaren hun intrede zullen doen in de sector.

“Deze dag staat onder bezielende leiding van onze dagvoorzitter Merlyn van den Berg en belooft weer een enorm succes te worden,” kondigt CGA-voorzitter Michael Mackaaij aan.

Contactgroep Automatisering kondigt derde editie VIP Congres aan

“Afgelopen jaar waardeerden de bezoekers dit event met een ruime negen, en wij streven ernaar om dat dit jaar opnieuw te realiseren. Heel graag nodig ik u uit om u in te schrijven en zie ik u op 3 september in het AFAS Theater.”

De organisatie verwacht meer dan 700 bezoekers die meer dan 30 kennissessies zullen volgen. Beslissers uit de sector, van geldverstrekkers en verzekeraars tot adviesketens en topadvieskantoren, krijgen een doorkijk naar toekomstige softwareontwikkelingen en actuele innovaties.

Naast de presentaties zijn er ook sprekers van formaat die hun visie delen. Naast dagvoorzitter Merlyn van den Berg (CEO Vista Hypotheken) zullen onder andere Bas Dunnebier, hoofd van de Unit Weerbaarheid van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, en internetondernemer Alexander Klöpping de deelnemers inspireren met hun inzichten en ervaringen.

Uiteraard is er tussen de talloze kennissessies door volop gelegenheid om te netwerken.

Klik hier voor meer informatie en de aanmeldpagina.