Turhan Özgüner stapt intern over van ING Intermediair naar Belgisch dochterbedrijf

04 september 2024 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ING Intermediair neemt na tien jaar afscheid van zijn directeur Turhan Özgüner. Hij vervolgt vanaf 1 november 20204 zijn carrière als CEO van Record Credits; een dochteronderneming van ING België.

Özgüner begon zijn loopbaan in de financiële sector bijna dertig jaar geleden. Sinds 1997 heeft hij diverse functies vervuld bij ING op het gebied van operations, change management, marketing en sales in Nederland en Turkije.

ING benadrukt dat Özgüner met zijn ervaring en expertise heeft bijgedragen aan het “winnen van de emotionele voorkeur van het intermediair voor ING door het steeds verder verbeteren van de digitale en persoonlijke dienstverlening aan het intermediair.”

Turhan Özgüner stapt intern over van ING Intermediair naar Belgisch dochterbedrijf

Daarnaast leverde hij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe bedieningsconcepten en product- en prijsproposities wat de afgelopen jaren mede heeft geresulteerd in diverse prijzen voor ING Intermediair.

Wederzijds vertrouwen

De kersverse CEO van Record Credits laat weten met veel enthousiasme en dankbaarheid terug te kijken op de afgelopen jaren. “De inspirerende gesprekken met en bezoeken aan onze intermediaire business partners en stakeholders zijn de rode draad geweest in mijn loopbaan.”

“Ervoor zorgen dat het intermediair vaker en steeds opnieuw voor ING koos stond hierin centraal, vanuit wederzijds vertrouwen en de wil om met elkaar klanten te helpen met het realiseren van hun woonwensen.”

“Door de jaren heen hebben mijn collega’s en ik samen met het intermediair de woonwensen van zo’n 350.000 klanten gerealiseerd”, vervolgt Özgüner. “Een immens aantal, bijna net zoveel mensen als er in Utrecht wonen. Onze NPS bij en het ING marktaandeel via het intermediair hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Ik ben ontzettend trots dat ik hieraan heb mogen bijdragen."

Özgüner wordt dan ook bedankt voor zijn diensten . “Wij wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe functie als CEO van Record Credits in België. We gaan je missen”, aldus ING Intermediair.