NIBC Direct en ING websites van het jaar 2015

03 december 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

NIBC Direct en ING zijn bij de Website van het Jaar verkiezing verkozen tot beste respectievelijk de populairste website van Nederland in de categorie “Banken en Beleggen”. Meer dan 800 duizend mensen hebben de afgelopen weken gestemd op de ‘Website van het Jaar’.

Website van het jaar

De ´Website van het Jaar´ is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Eerdere winnaars waren Tweakers Pricewatch, Beter Spellen, AFAS Personal, Hyves en Google. Het publiek beoordeelde dit jaar uit 24 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door MetrixLab in samenwerking met Emerce, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.

Website van het Jaar 2015

ING en NIBC Direct de prijzen
Samen met 11 andere genomineerden uit de financiële sector werd de website van NIBC Direct verkozen vanwege het gemak, de inhoud en gebruiksvriendelijkheid. ING heeft de prijs gewonnen voor de meest populaire website binnen de categorie Banken & Beleggen. Hiermee wint ING deze publieksprijs voor de vijfde keer op rij.

Richard Leijnse van Marketing & Sales bij NIBC Consumer Banking, zegt: “Deze prijs bevestigt de uitgangspunten van NIBC Direct: transparantie en eenvoud. Om die reden zijn wij erg blij met de erkenning en de prijs voor onze website welke we in samenwerking met onze klanten hebben ontwikkeld. Bij NIBC Direct weet je precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen en heldere spelregels. Dit proberen wij ook via onze website uit te dragen".