Stagiair Marketing, Communicatie & Coöperatie

Organisatie
Locatie
Zwolle
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Bekijk je mogelijkheden

Je wil nu de theorie wel eens in de praktijk toe gaan passen. De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je brede interesse, creativiteit, hands-on mentaliteit en omdat je het leuk vindt om met mensen samen te werken, heb je het voor het kiezen. Maar welk carrièrepad kies jij? Kom als stagiair Marketing, Communicatie & Coöperatie bij de Rabobank en word de beste versie van jezelf!  

Wat je kunt verwachten

Het werken bij een bank is misschien niet het eerste waaraan je denkt. Maar heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag één impact kunt maken? Bijvoorbeeld door vanuit jouw frisse kijk op de bank met nieuwe ideeën te komen. Op de afdeling Marketing, Communicatie & Coöperatie nemen we onze verantwoordelijkheid voor de samenleving heel serieus. Bijvoorbeeld door:

 • de ondersteuning van relevante projecten op de energie-, voedstel- en sociale transities om zo de klanten en de regio vooruit te helpen.
 • De organisatie van Rabobank ClubSupport om zo verenigingen en stichtingen te helpen met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

Verrassend? Dat is de Rabobank. 

Denk aan de start van je carrière

Deze stage Marketing, Communicatie en Coöperatie biedt je de kans om in minimaal 6 maanden kennis te maken met veel interessante facetten van de bank en te ontdekken waar je kwaliteiten liggen. Je ondersteunt collega’s van de afdeling en gaat aan de slag met de uitvoering van marktbewerking en communicatietrajecten. Je helpt met de organisatie van een event, je denkt mee over campagnes, je schrijft content, je plaatst nieuwsberichten op het intranet en social media etc. Door jouw bijdrage wordt de Rabobank nog beter op de kaart gezet én onze coöperatie verder uitgedragen in de regio Midden Oost Nederland (Zwolle, Meppel, Hardenberg, Emmeloord, Nunspeet, Apeldoorn en Deventer). Daarbij helpt een buddy je je weg te vinden binnen de bank en begeleidt je tijdens je stage.

Reageer op deze kans

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je bijzonder. Met jouw energie, enthousiasme en hands-on mentaliteit help jij de Rabobank verder!

 • Ben jij een 2e of 3e jaars MBO of HBO student aan een opleiding richting communicatie, Marketing, Commerciële Economie of een vergelijkbare studie.
 • Heb jij een bijbaan (nu of in het verleden) 
 • Ben jij actief in het werken in een sportclub, studentencommissie of studie of draag jij op een andere manier iets bij aan je directe omgeving 

Denk na over je groei

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en je te begeleiden tijdens je stage Marketing, Communicatie & Coöperatie. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 36-urige werkweek) natuurlijk ook rekenen op een stagevergoeding van € 500-600,-.

Laten we connecten!

Ben jij onze nieuwe stagiair Marketing, Communicatie & Coöperatie? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Zwolle.  

Handig om te weten:  

 • Solliciteren kan via de ‘Solliciteer nu’-button. 
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature en de sollicitatieprocedure, kun je die stellen aan Clemens Schinkel, Corporate Recruiter, via Clemens.Schinkel@Rabobank.nl. 
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten. 
 • Als we enthousiast zijn over je motivatiebrief en cv, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. 
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent! 

Stage informatie

Organisatie: Rabobank

Locatie: Zwolle

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: