Stagiair Banking4Water

Organisatie
Locatie
Utrecht
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

ReVIEW your opportunities

Je wil nu de theorie wel eens in de praktijk toe gaan passen. De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je  brede interesse, creativiteit, je slimme aanpak van complexe problemen en omdat je het leuk vindt om met mensen samen te werken, heb je het voor het kiezen. Maar welk carrièrepad kies jij? Kom als stagiair Banking for Water bij de Rabobank en word de beste versie van jezelf!  

ReSET your perceptions

Het werken bij een bank is misschien niet het eerste waaraan je denkt. Maar heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag één impact kunt maken? Bijvoorbeeld door vanuit jouw frisse kijk op de bank met nieuwe ideeën te komen.  

De afdeling Innovatie binnen onze tak Wholesale & Rural is de drijvende kracht achter vernieuwende producten en diensten voor onze Nederlandse en buitenlandse W&R klanten. Het team binnen innovatie bestaat uit een groep experts met diverse achtergronden en vaardigheden die samen werken aan o.a het opzetten van vernieuwende duurzame initiatieven en het optimaliseren van onze dienstverlening aan de klant. Door continue bezig te zijn met vernieuwing zorgen we ervoor dat de bank altijd voorop blijft lopen in een snel veranderend landschap.

Sinds april is binnen de afdeling innovatie een nieuw team gestart dat zich bezig gaat houden met financiële dienstverlening & Water. Water is nodig voor alles en iedereen. We kampen met te veel of juist te weinig water maar ook waterkwaliteit wordt een steeds groter issue. Wist je dat in 2030 er geen zekerheid is dat water nog zomaar uit de kraan komt! 

Het komende jaar gaan we met een klein team met een aantal zaken aan de slag.

 • We gaan werken aan een strategie en verhaallijn: waarom financieren & water, waar gaan we ons op focussen en hoe brengen we dit verhaal op een goede manier naar buiten (naar onze klanten).
 • we gaan zorgen voor zichtbaarheid binnen de watermarkt, kennisuitbreiding en een groter netwerk op het gebied van water zowel intern als extern.
 • en we gaan werken aan naar hoe we binnen de water markt kunnen financieren.

Verrassend? Dat is de Rabobank. 

ReTHINK the start of your career

Deze stage biedt je de kans om in minimaal 6 maanden kennis te maken met veel interessante facetten van de bank en te ontdekken waar je kwaliteiten liggen. Jij gaat aan de slag met administratieve en organisatorische werkzaamheden. Je helpt mee in het goed op papier krijgen van het verhaal, organiseert brainstorm sessies, maakt planningen en zorgt voor vastlegging. Vind jij het leuk om een vraag te krijgen waarbij je denkt: “Ik heb geen idee, maar ik vogel het wel uit?” Past een vliegende keep rol bij jou? Dan past deze stage bij jou. Het werk is divers. Het is een nieuwe afdeling, met een klein team en samen gaan we ontdekken wat er allemaal gedaan moet worden. Daarbij helpt een buddy je je weg te vinden binnen de bank en begeleidt je tijdens je stage. 

ReACT on new chances 

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je bijzonder. Met jouw energie en enthousiasme help jij de Rabobank verder! Ben jij:  

 • Een 3e jaars HBO student bent, wat voor studie je doet maakt voor ons minder uit. Wel zoeken wij iemand met affiniteit en interesse in finance, sustainability en innovatie.
 • Snel beschikbaar, of maximaal per september
 • Met een bijbaan (nu of in het verleden) 
 • Actief in het werken in een sportclub, studentencommissie of studie of op een andere manier iets aan je directe omgeving bijdraagt 

ReBRAND your growth

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en je te begeleiden tijdens je stage Banking for Water. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 36-urige werkweek) natuurlijk ook rekenen op een stagevergoeding van €600.

Let’s connect!

Ben jij onze nieuwe stagiair Banking4Water. We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.  

Handig om te weten:  

 • Solliciteren kan via de ‘Solliciteer nu’-button. 
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature en de sollicitatieprocedure, kun je die stellen aan Clemens Schinkel, Corporate Recruiter, via Clemens.Schinkel@Rabobank.nl
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten. 
 • Als we enthousiast zijn over je motivatiebrief en cv, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. 
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent! 

Stage informatie

Organisatie: Rabobank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren