Meewerkstage Young Talent Recruitment

Organisatie
Locatie
Utrecht
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

Meewerkstage Young Talent Recruitment bij Rabobank; dé plek waar we onze talentvolle starters en studenten bij de Rabobank werven en selecteren!

Jouw mogelijkheden

Onze meewerkstage in ons team biedt jou de kans om gedurende een periode van 4-6 maanden kennis te maken met de boeiende wereld van de bank en jouw eigen kwaliteiten te ontdekken. Dit alles zal plaatsvinden binnen een dynamisch team van 8 ervaren Young Talent Recruiters. Samen met hen zul jij je inzetten voor zowel het aantrekken en selecteren van talent als het organiseren van evenementen, zowel binnen als buiten de Rabobank. Met jouw proactieve instelling, creatieve geest, organisatorische skills en positieve mindset ga je aan de slag met de volgende taken:

· Je zult samen met de Young Talent Recruiters werken aan het aantrekken van een nieuwe generatie young professionals/trainees, waarbij nadruk wordt gelegd op inclusie en diversiteit.

· Je vindt het leuk om creatieve ideeën om te zetten in concrete plannen op het gebied van werving en selectie.

· Je zult evenementen organiseren, zoals stage evenementen en je zult een actieve rol spelen bij de organisatie van ons eigen Young Talent Event.

· Je analyseert processen kritisch en draagt bij aan verbeteringen.

Dit alles zal natuurlijk gebeuren onder begeleiding van jouw persoonlijke buddy. Deze buddy zal jou helpen je weg te vinden binnen de bank en zal je gedurende jouw stageperiode begeleiden.

Is dit iets voor jou?

Grijp jij deze kans met beide handen? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je uniek. Met jouw energie en enthousiasme kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan de Rabobank! Ben jij:

· Een HBO- of WO-student met affiniteit voor recruitment;

· Je bent beschikbaar voor minimaal 28 uur per week, bij voorkeur 36 uur per week;

· Je zit in de 2e/3e/4e jaar van je studie;

· In staat om minstens een half jaar stage te lopen;

· Creatief, zelfstandig en goed in teamverband;

· Goed in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie in zowel het Nederlands als het Engels;

· Beschikbaar vanaf september 2024 voor minimaal 6 maanden.

Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit bieden we jou

· Een maandelijkse stagevergoeding van €600 gebaseerd op een werkweek van 36 uur.

· Goede begeleiding.

· Een professionele werkomgeving waarin je kunt leren en groeien.

· De mogelijkheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken.

Let’s connect

Laten we kennismaken. Ben jij die enthousiaste nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als stagiair bij Young Talent Recruitment? Wil je een positieve impact maken op jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie (cv en motivatiebrief) voor deze vacature.

Belangrijk om te weten:

· Als we onder de indruk zijn van je motivatiebrief en cv, zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

· Screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. We hanteren de screeningprocedures die binnen Rabobank gelden om te verifiëren of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om bij Rabobank te werken.  · Als je vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met campusrecruitment@rabobank.nl. · Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link.

Stage informatie

Organisatie: Rabobank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren