Handelsbanken

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven. Met onze Zweedse wortels en decentrale werkwijze zijn we een unieke organisatie in de Nederlandse bancaire sector.

Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. We werken met korte lijnen. Als klant zit je direct met de beslisser aan tafel. Want de meeste besluiten worden door jouw eigen persoonlijke accountmanager op het lokale kantoor genomen.

We zijn sterk in hypotheken, vastgoedfinancieringen, spaaroplossingen en vermogensbeheer. We zijn al sinds 2002 actief in Nederland, en met 27 kantoren altijd dicht bij onze klanten. Dat vinden wij belangrijk. Want een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Met een goede kapitaalpositie, een laag risicoprofiel en een sterke internationale kredietwaardering behoren we tot de meest solide banken van Europa.

Duurzaamheid

Duurzaamheid komt terug in heel onze organisatie. We geloven in verantwoord ondernemen voor onze klanten, medewerkers en de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn. Dit komt onder andere terug in verantwoorde financieringen en beleggingen en in het minimaliseren van de ecologische footprint van onze activiteiten. We stellen meetbare doelen en werken actief aan duurzaamheidsdoelstellingen.

Handelsbanken | Banken.nl

Klanttevredenheid

Bij Handelsbanken zetten we ons dagelijks in om onze klanten de best mogelijke service te bieden, waarbij een hoge klanttevredenheid voorop staat. Een van de manieren waarop we waardevolle feedback van onze klanten krijgen, is via jaarlijks onderzoek onder Nederlandse bankklanten, dat wordt uitgevoerd door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau EPSI Rating (Extended Performance Satisfaction Index).

Handelsbanken heeft gedurende de afgelopen elf jaar consequent de hoogste klanttevredenheid behouden ten opzichte van de grote Nederlandse banken, zowel bij particuliere als zakelijke klanten. Lees hier de uitkomsten van het onderzoek.

Meer weten over Handelsbanken? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Handelsbanken | Nieuws