Van Lanschot Kempen

Als geïntegreerde wealth manager is Van Lanschot Kempen actief in Private Banking & wealthmanagement, Investment Management en Investment Banking. Ons doel is het behoud en de opbouw van vermogen, op een duurzame manier, zowel voor onze klanten als voor de samenleving waar we deel van uitmaken.

We zijn een duurzame wealth manager met een lange-termijn focus, dit betekent dat wij proactief streven naar het voorkomen van negatieve impact voor alle belanghebbenden en het creëren van positieve, langetermijn financiële en niet-financiële waarde. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

Om het volledige potentieel van onze organisatie voor onze klanten te benutten, bieden we oplossingen die voortbouwen op de kennis en expertise van de hele groep en op ons open architectuurplatform. We zijn ervan overtuigd dat we op een duurzame manier aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen door hen toegang te bieden tot het volledige scala aan diensten en producten binnen al onze bedrijfsonderdelen.

Voor wie is Van Lanschot Kempen er?

Private Banking & Wealth Management: Voor vermogende particulieren en families, ondernemers, business professionals, medici en executives. Lees hier meer over Van Lanschot

Professional Solutions: Voor family offices, stichtingen & goede doelen en zelfstandige vermogensbeheerders

Investment Management: Voor institutionele en professionele klanten.

Investment Banking: Voor corporates en institutionele beleggers.

Daarnaast biedt Evi van Lanschot online vermogensbeheer aan particulieren.

Kijk voor meer informatie op www.vanlanschotkempen.com

Van Lanschot Kempen | Nieuws