Revolut wil grenzen verleggen na bereiken mijlpaal van 25 miljoen klanten

02 december 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Revolut is wereldwijd de grens van 25 miljoen klanten gepasseerd. Wat de online bank betreft groeit men snel verder: Revolut wil in de nabije toekomst zijn app lanceren in India, Mexico, Brazilië én Nieuw-Zeeland.

In India heeft de online bank inmiddels een team van meer van 400 werknemers opgebouwd. Ook in Latijns-Amerika wordt het personeelsbestand uitgebreid; Revolut wil rond 2025 meer dan 250 banen gecreëerd hebben in Mexico en Brazilië. De lancering in Nieuw-Zeeland vormt als aanvulling op de bestaande activiteiten in Australië.

“Onze missie is om de kracht van een grenzeloze economie te ontsluiten”, legt André Silva (Head of Internationale Expansion bij Revolut) uit. “Door ’s wereld eerste financiële superapp naar alle uithoeken van de wereld te brengen.”

Revolut wil grenzen verleggen na bereiken mijlpaal van 25 miljoen klanten

Ook Revolut-CEO en mede-oprichter Nikolay Storonsky ziet ‘zijn’ digitale bank snel groeien. “De groeit gaat in hoog tempo door. Het bereiken van de grens van 25 miljoen klanten in iets meer dan zeven jaar is een fantastische prestatie voor het bedrijf. We kunnen niet wachten om ons product in de komende periode naar nog veel meer klanten te brengen.”