Nieuwe topman bij Payconiq International

10 november 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Payconiq International heeft het vertrek van zijn Chief Executive Officer Guido Vermeent aangekondigd. Stijn van Brussel, de voormalig Chief Operating Officer van het bedrijf, neemt het CEO-stokje over.

Daarmee komt er een einde aan het zesjarige dienstverband van Vermeent bij Payconiq, waarin hij een “belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de groei en ontwikkeling van de organisatie”. Onder leiding van Vermeent maakte de fintech een behoorlijke groeispurt door, wat uiteindelijk zou resulteren in een overname door het European Payments Initiative.

Namens de Raad van Commissarissen sprak voorzitter Roel Huisman zijn dank uit naar Vermeent voor “zijn uitzonderlijke leiderschap en toewijding door de jaren heen”.

“Ik wens Guido veel succes in zijn toekomstige inspanningen en voldoening in zijn volgende hoofdstuk van zijn carrière.”

Nieuwe topman bij Payconiq International

Terwijl Payconiq doorgaat onder de vleugels van het EPI, gebeurt dat onder leiding van de nieuwe CEO Stijn van Brussel. De voormalig COO van het bedrijf wordt omschreven als iemand uitgebreide expertise in operationeel management en strategisch leiderschap. “Hij is goed gepositioneerd om de strategische initiatieven van het bedrijf aan te sturen”, aldus Payconiq.