Vastgoedtak BNP Paribas benoemt Koen Voskuyl tot directeur Property Management

06 februari 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BNP Paribas Real Estate, de Europese marktleider op het gebied van vastgoedadvisering, heeft Koen Voskuyl per 1 februari benoemd tot directeur Property Management voor de Nederlandse markt.

Voskuyl krijgt de leiding over het Property Management-team van BNP Paribas Real Estate Nederland. Hij neemt het stokje over van Michiel Campagne, die zich zal gaan richten op het account-, relatie- en huurdersmanagement.

Naar zijn nieuwe rol neemt Voskuyl ruim vijftien jaar aan ervaring in de vastgoedsector mee. Tot op heden was hij eigenaar en partner bij Square Asset Management, een onafhankelijke vermogensbeheerder gevestigd in Utrecht. Daarvoor werkte hij meerdere jaren als directeur Asset Management en als Property Manager bij Intercity Real Estate Management. Eerder vervulde hij eveneens een rol als accountmanager bij Ymere.

Vastgoedtak BNP Paribas benoemt Koen Voskuyl tot directeur Property Management

“We zijn zeer verheugd met de komst van Koen Voskuyl als nieuwe Directeur Property Management bij BNP Paribas Real Estate Nederland”, reageert Rick Niemeijer, CEO BNP Paribas Real Estate Nederland. “Met zijn jarenlange ervaring in de vastgoedsector en zijn sterke leiderschapskwaliteiten is Koen de juiste persoon om het serviceniveau van ons team in Nederland verder te verhogen.”

“De aanstelling is in lijn met de ingezette koers om onze positie als vastgoedadviseur in Nederland uit te breiden. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking en een voorzetting van de bedrijfsactiviteiten onder zijn leiding,” vervolgt Niemeijer.

De topman besluit: “Ook wil ik Michiel hartelijk bedanken voor zijn jaren van toewijding aan de groei en ontwikkeling van ons Property Management-team in Nederland. Zijn kennis en ervaring kunnen we blijven inzetten.”