Argenta hernieuwt samenwerking met Sopra Banking Software

19 februari 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Argenta, een bank met meer dan 1,7 miljoen klanten in België en Nederland, verlengt zijn samenwerking met Sopra Banking Software en breidt deze uit. De fintech blijft hierdoor de kernbankoplossing leveren voor Argenta.

Het vernieuwde contract beslaat vijf jaar en versterkt de strategische investering in de toekomst. Hiermee behoudt Argenta toegang tot het Sopra Banking Platform. Dit stelt Argenta in staat om de eigen operaties te stroomlijnen, digitale ervaringen te optimaliseren en klantbetrokkenheid te verbeteren over verschillende kanalen.

“We zijn verheugd ons partnerschap met Argenta te versterken door de vernieuwing van dit contract voor onze kernbankoplossing,” reageert Tom Lambrecht (Country Manager Benelux bij Sopra Banking Software).

Argenta hernieuwt samenwerking met Sopra Banking Software

“Deze beslissing benadrukt het vertrouwen en de samenwerking tussen onze organisaties. We zijn toegewijd aan het voorzien van Argenta van cutting-edge technologie om hen voorop te laten lopen, digitale transformatie te stimuleren en bankervaringen te leveren aan hun klanten.”

“We zijn verheugd onze samenwerking met Sopra Banking Software voort te zetten,” vult Ann Brands (Chief Officer Retail bij Argenta) haar collega aan.

“Hun expertise, geavanceerde banksoftwareoplossingen en toewijding aan levering hebben een cruciale rol gespeeld in het ondersteunen van onze strategische initiatieven en digitale transformatiereis. Door deze samenwerking uit te breiden, bevestigen we onze toewijding om bankervaringen te leveren aan onze gewaardeerde klanten.”