Ajax en Coinmerce sluiten partnership

10 juni 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Om crypto toegankelijker te maken voor een breder publiek heeft Coinmerce zich tot en met 2027 verbonden als Official Partner aan Ajax.

De reis van cryptocurrencies naar volwassenheid is nog altijd in volle gang. Als cryptoplatform wil Coinmerce daar logischerwijs een steentje aan bijdragen - het partnership met Ajax moet daarbij gaan helpen.

De samenwerking is onderdeel van het ontwikkelen van een duurzaam plan om de markt te verder ontwikkelen, en daar waar mogelijk blockchain te integreren.

Ajax en Coinmerce sluiten partnership

“Coinmerce is een van de grootste cryptobrokers van Nederland”, legt Cas Biesta (Commercieel Directeur a.i. bij Ajax) uit. “We gaan ze helpen om hun merkbekendheid verder te vergroten in Nederland. En helpen bij hun ambitie om ook in de rest van Europa een leidende positie te verwerven.”

Volgens Coinmerce-CEO Jaap de Bruijn hebben steeds meer mensen interesse in crypto, waaronder sportliefhebbers. “Dat zagen we al bij onze samenwerking met Team Visma-Lease a Bike.”

“We zetten nu met trots de stap naar voetbal en Ajax”, vervolgt De Bruijn. “Het is belangrijk dat meer mensen inzicht krijgen in hoe zij hun geld toekomst kunnen geven. Wij maken geïnteresseerde fans op een verantwoorde manier wegwijs op het gebied van veilig beleggen in crypto.”