Klaverblad Verzekeringen benoemt Stijn Réz tot commercieel directeur

06 september 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Stijn Réz is de nieuwe commercieel directeur van Klaverblad Verzekeringen.

Réz komt over van verzekeraar Chubb, waar hij Head of Broker Management Benelux was. Daarvoor vulde hij verschillende functies in bij Reaal (Vivat), waaronder als directeur volmacht, directeur verkoop en directeur intermediaire distributie. In een verder verleden was hij bij Aegon onder meer verantwoordelijk voor diverse marketing- en salesafdelingen.

De overstap naar Klaverblad past Réz naar eigen zeggen als een jas, omdat hij al jaren met veel plezier in de verzekeringsbranche werkt. “De markt waarin Klaverblad zich bevindt is een markt die ik goed ken en enorm in beweging is.”

Klaverblad Verzekeringen benoemt Stijn Réz tot commercieel directeur

“Ik ken Klaverblad vooral vanuit mijn Reaal-tijd als een verzekeraar met een eigenzinnige identiteit en een hele sterke band met de verzekeringsadviseur”, vervolgt hij. “Ik kijk ernaar uit om in deze uitdagende markt samen met mijn collega’s te bouwen aan een toekomstbestendig Klaverblad.”

Ambitieuze strategie

Namens Klaverblad verzekeringen reageert algemeen directeur Sharon van Herel verheugd op de komst van Réz. Ze benadrukt dat het bedrijf voor de komende jaren een ambitieuze strategie heeft uitgestippeld, waarbij gezonde groei, met oog voor verduurzaming, de belangrijkste pijler is.

“In deze nieuwe rol hebben we met Stijn iemand in huis die er mede voor kan zorgen dat we commercieel nog slagvaardiger worden”, aldus Van Herel.