InsingerGilissen breidt landelijk netwerk uit met opening Zwols kantoor

03 oktober 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

InsingerGilissen heeft een kantoor in Zwolle geopend. Vanuit de Overijsselse hoofdstad wil de private bank zijn cliënten in de regio beter van dienst zijn evenals zijn bestaande netwerk verder uitbreiden.

Het Zwolse team van InsingerGilissen – onder leiding van directeur Milko Steur – zal zich hoofdzakelijk richten op vraagstukken op het gebied van onderneming, familie en vermogen. De cliënten zijn voornamelijk succesvolle familiebedrijven.

“Dankzij de waardering voor de unieke persoonlijke werkwijze van InsingerGilissen, worden we aangemoedigd om nog nauwer betrokken te zijn bij onze cliënten”, benadrukt Steur. “We werken vanuit een bank waar we de ruimte krijgen om dichtbij onze cliënten te staan.”

InsingerGilissen breidt landelijk netwerk uit met opening Zwols kantoor

“Ik ben zeer verheugd met de opening van ons kantoor in Zwolle”, voegt CEO Frank Koster toe. “Het uitbreiden van onze landelijke dekking en het aantrekken van toptalent zijn belangrijke pijlers onder de groeiambitie van onze bank.”

Het kantoor in Zwolle is het zesde kantoor van InsingerGilissen in Nederland. Zo heeft de private bank ook vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Het team

Naast Steur bestaat het team verder uit private bankers Maiko Alberink, Jordy van Braam, Jan-Paul Steer en Tonie Welmers. Zij worden ondersteund door Ilias Mourabit.

Steur, Alberink, Van Braam, Mourabit en Steer zijn vorig jaar overgestapt van ABN AMRO MeesPierson naar InsingerGilissen. Tonie Welmers was al een bekend gezicht voor InsingerGilissen in de regio.

Koster benadrukt dat de nieuwe collega’s hun draai al hebben gevonden. “Samen met de bestaande collega’s staan ze klaar om families en ondernemers bij te staan bij vermogensvraagstukken, middels echt persoonlijk contact en breed financieel advies.”