Thibault Delbarge benoemd tot Head of Benelux bij Altaroc

04 oktober 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Altaroc heeft Thibault Delbarge aangesteld als Head of Benelux. Het Frans-Zwitserse private equity bedrijf is deze maand in de Benelux van start gegaan.

Delbarge kan bogen op ruim veertien jaar ervaring in vermogensbeheer, waarvan bijna vier jaar opgedaan bij JP Morgan Asset Management.

Sinds 2016 werkte hij achtereenvolgens bij Allianz Global Investors, Brookflield Asset Management en Janus Henderson Investors, waar hij verantwoordelijk was voor business development voor private banks en multi-family offices in de Benelux voor alle activaklassen.

Thibault Delbarge benoemd tot Head of Benelux bij Altaroc

Thibault Delbarge, Head of Benelux, Altaroc

In een verder verleden studeerde hij af aan de Hogeschool van Gent en de ESC Burgundy Business School in Dijon. Ook is hij in het bezit van een Investment Management Certificate van de BPP University in Londen.

Delbarge trad al in mei bij Altaroc in dienst om de activiteiten van de private equity-beheerder in de Benelux te ontwikkelen.

"Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het ambitieuze project van Altaroc om private equity te democratiseren en dat ik het werk dat de teams van de beheermaatschappij in Frankrijk en Zwitserland al hebben verricht, in de Benelux verder kan ontwikkelen”, aldus de Head of Benelux.