ING en Pay. lanceren ING Checkout

11 oktober 2024 Banken.nl

Zakelijke klanten van ING kunnen sinds kort gebruikmaken van een nieuwe betaaloplossing: ING Checkout. Deze dienst, ontwikkeld in samenwerking met Pay., stelt webwinkels in staat om online betalingen eenvoudig te accepteren.

ING Checkout biedt meer dan 35 betaalmethoden, waaronder bekende opties zoals iDEAL, Bancontact, Klarna en PayPal. De samenwerking met Pay. zorgt ervoor dat ING kan blijven concurreren met andere PSP’s, terwijl het de voordelen van zijn bancaire diensten behoudt.

De Nederlandse Payment Service Provider (PSP) Pay. heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de PSP-markt en bedient inmiddels 12.000 klanten, waaronder grote spelers uit de Nederlandse retail.

Ruime koppelingsmogelijkheden

De service ondersteunt bovendien integraties met meer dan 75 e-commerce platforms, zoals Magento, WooCommerce en Shopify. Dit maakt het voor ondernemers eenvoudig om betalingen direct na installatie te ontvangen, zonder de digitale omgeving van ING te verlaten.

Een belangrijk voordeel van ING Checkout is de mogelijkheid om diverse bancaire producten te koppelen aan de betaalservice. Denk hierbij aan voorraadfinanciering voor winkels of snellere uitbetalingen van bijvoorbeeld creditcardtransacties.

Deze extra diensten worden mogelijk gemaakt door ING’s eigen risico- en klantscores, die zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en uitgebreide riskmodellen.

Meer over ING
Profielpagina
ING
ING is een partner van Banken.nl