DPA

Al meer dan 30 jaar is DPA (Driving Peoples Ambitions) de specialist in detachering en de detacheerder van specialisten. DPA is opgericht in 1992 en behoort daarmee tot de pioniers die de markt van detachering gevormd hebben.

Sinds 2022 is DPA onderdeel van Team EIFFEL, de grootste interim-, consultancy en projectorganisatie van Nederland. Onder dat grote dak is DPA dé plek waar je terecht kunt als je een specialist bent of een specialist zoekt.

DPA Banking & Insurance

Financieel dienstverleners moeten snel kunnen schakelen. Een seizoenspiek overbruggen? Een groot project door verscherpt toezicht? Of meedraaien in de dagelijkse operatie? Onze professionals brengen de juiste ervaring en skills met zich mee om organisaties hierbij te helpen.

Compliance specialist

DPA helpt ondernemingen compliant te zijn aan Wwft-regelgeving. Met onze expertise op beleid en proces en door onze exclusieve samenwerking met Tikl compliance software zijn wij in staat organisaties van A tot Z te helpen met compliance vraagstukken.

Wij helpen organisaties met:

  • Portefeuillescan: weet wie je klanten zijn en waar de risico’ s liggen
  • Beleidsimplementatie
  • Systeemimplementaties in samenwerking met Tikl compliance software
  • Inrichting werkprocessen
  • Werving & Selectie van een eigen compliance-team
  • Training, opleiding en awareness

Services

Detachering: Tijdelijk een functie invullen of extra capaciteit nodig binnen een team? Wij hebben direct inzetbare Banking & Insurance professionals beschikbaar.

Projecten: Heb je versterking nodig voor een kort of langlopend project? Of het nu één professional is of een heel team, wij kunnen snel de juiste mensen leveren.

Detavast: Op zoek naar een kandidaat voor een vaste functie, maar je wilt deze eerst goed leren kennen? Met detavast kun je na een detacheringsperiode, de professional in vaste dienst nemen.

Maatwerk & advies: No one-size fits all. Dat begrijpen we als de beste. Daarom denken we graag mee over jouw specifieke vraag en komen we met een passende oplossing.

Consultancy: Complexe en/of strategische banking vraagstukken? Onze ervaren en gespecialiseerde consultants adviseren over de integrale aanpak van deze kwesties en bieden ondersteuning door het gehele proces.

Training & coaching: Met training en coaching helpen we bedrijven binnen de Banking & Insurance sector blijvend kwaliteit te waarborgen in deze dynamische markt. Iedere klant en iedere vraag is anders, daarom maken we onze trainingen op maat.

Meer weten over de diensten van DPA? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

DPA | Nieuws