Stage Financiële Planning ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Een analist is bezig met fiscale en juridische kennis te vertalen in een financieel rapport wat voor de klant bestemd is. De analist bezit kennis op het gebied van Estate Planning of Financiële planning (FFP = Federatie Financieel Planner). Dit doe je in een dynamische omgeving waarbij we specialistische kennis inzetten als middel om nieuwe klanten te acquireren en bestaande klanten vast te houden? Omarm jij onze ABN AMRO culture principles en breng jij deze ook in de praktijk? Lees dan verder.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het succes van onze Wealth Structuring organisatie staat of valt met de kennis en vaardigheden van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Je werkt in een team van professionals (specialisten en analisten). Er is tijd en ruimte voor vaktechnische ontwikkeling. Niet alleen wat betreft actualiteit (vakliteratuur) maar ook voor opleiding (kennisverbreding) en vaardigheden. Zo zijn we in staat om voorop te blijven lopen en persoonlijke guidance aan klanten te bieden. Je werkt thuis of vanuit een centrale plek in Utrecht.

Jouw taak als stagiair(e) Financiële planning binnen het Analyse team is het ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • Het maken van een Persoonlijk Welkom op basis van openbare bronnen te raadplegen (company info, kadaster, kvk etc).
  • Het maken van presentaties voor nieuwe klanten. Dit kan voor een ondernemer of een particuliere klant zijn.
  • Je bent of helpt de acceptant met alle binnenkomende aanvragen toe te bedelen en te verwerken in de systemen.
  • Daarnaast maak je kennis en toon je interesse in de werkzaamheden van de Analist Vermogensplanning.

Wie ben jij?

Ben jij enthousiast en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Ben jij proactief, ondernemend en leergierig? Ben jij niet bang om je mening te geven en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Kan jij goed presteren onder tijdsdruk en ben je analytisch sterk? Kan jij daarnaast makkelijk praten en goed samenwerken en verbinding maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Heb je affiniteit met Financiële Planning;
  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beschik je over hbo werk- en denkniveau;
  • Zoek je vanaf september 2024 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om met een echte hands-on mentaliteit mee te werken op een uitdagende afdeling.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage. Zo zorgt het Onboardingsprogramma ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. De stagevergoeding bedraagt voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Ben jij enthousiast?

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: