Internship

Organisatie
Locatie
Eindhoven
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO.

Daar help je niet alleen onze klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Je werk

Naast het actief ondersteunen van een Banker in de vorm van gespreksvoorbereidingen, meegaan naar klantafspraken (zowel digitaal als fysiek) en het oppakken van diverse projecten zul je ook deelnemen aan alle werkoverleggen binnen ons team. Overall krijg je een goed beeld van de wereld van van Business Banker.

Je werkomgeving

BC&E is de afdeling voor ondernemers binnen het midden- en klein bedrijf. Je bedient onze klanten vanuit de hub's Zwolle, Amsterdam of Eindhoven maar bedient klanten uit heel het land. Dit doen we zoveel mogelijk digitaal. Binnen BC&E onderschrijven we het Hybride Werken dan ook volledig. Je maakt samen met je directe collega's afspraken over wanneer je op kantoor werkt. De overige dagen kun je zelf bepalen vanaf welke locatie je werkt. Uniform werken en klant centraal zijn belangrijke kernwaarden in je dagelijkse werk. Onze cultuur staat in het teken van verbinden met elkaar binnen de teams, maar ook met onze stakeholders. Dit alles zodat we onze klanten optimaal end to end kunnen bedienen.

Je profiel

Heb jij lef en ben jij proactief, ondernemend en nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken wat het beste is voor de klant? Werk jij zorgvuldig en heb je oog voor detail? Ben jij daarnaast klantgericht en praat je makkelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je zoekt vanaf mei 2024 een stage voor minimaal 4 weken
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar

We bieden

Een inspirerende en gezellige omgeving waar je veel kunt leren jezelf kunt zijn. Challengen en vragen stellen wordt gewaardeerd.

  • De kans om jezelf te ontwikkelen in commercieel en administratief opzicht
  • Samenwerking in een leuk team met collega’s met inhoudelijke kennis.
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven

Interesse?

Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Leon Bogers (leon.bogers@nl.abnamro.nl of 06-13776456)

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages