Werkstudent - Matchingcenter Banking & Insurance

Organisatie
DPA
Locatie
Hilversum
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

DIT GA JE DOEN
Wil jij de hele zomer werken in ons nieuwe Matchcenter in het Clubhuis van DPA in Hilversum dan is dit jouw unieke kans. Ben je commercieel & ondernemend en wil je onderdeel zijn van het enthousiaste recruitment/commercie team, lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Via digitale, innovatieve wervingskanalen en databases selecteer je geschikte kandidaten voor actuele opdrachten die in onze klanten platforms beschikbaar komen. De profielen screen je op basis van de harde eisen die onze klanten stellen en stelt zo veel mogelijk geschikte cv's voor op de vragen van onze klanten.

We zijn op zoek naar een heel nieuw team dus maak ook jouw studiegenoten enthousiast om samen een onvergetelijke zomer te hebben bij DPA. Vanaf juli staan de Olympische spelen centraal en is het clubhuis dan ook omgetoverd naar Olympische sferen. En om jouw zomer feestelijk af te sluiten nodigen we je van harte uit op 13 september op ons jaarlijkse Backyard Festival.

Dit krijg je van ons

Wij bieden een veelzijdige bijbaan met alle dagen die je werkt zijn bij ons op kantoor in Hilversum, waarvoor je 18 EUR bruto per uur ontvangt en kan kiezen tussen een parttime of fulltime contract voor minimaal 16-uur per week. Daarbij krijg je de mogelijkheid om je naast je studie te ontwikkelen en door te sparren met ervaren collega’s om je heen krijg je ook volop kans om je eigen talenten te ontwikkelen. Jouw werkplek is ons hoofdkantoor in Hilversum, waar je dag start met een specialiteit van de onze barista, onze kok dagelijks een verse lunch serveert en op vrijdagmiddag de week met het team wordt afgesloten. Heb je interesse? Solliciteer dan snel of stuur je CV en motivatie door naar [email protected]

Dit ben jij

  • Ben jij een HBO- of WO-student (vanaf 3e jaar) in de richting van commerciële economie, HR, eventmanagement, psychologie of bedrijfskunde
  • Uitstekende en vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je staat sterk in je schoenen en blinkt uit in je communicatie zowel in lezen als in geschrift, zodat je zonder moeite kandidaten kunt voorstellen bij onze klanten.
  • Jij bent ondernemend, innovatief met een hands on mentaliteit
  • Je bent flexibel genoeg om met meerdere afdelingen binnen de organisatie te schakelen;
  • Je hebt een goed gevoel voor humor of bent bereid om deze samen met je team te ontwikkelen ;-).

Stage informatie

Organisatie: DPA

Locatie: Hilversum

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren