Stage Regisseur Wonen (Amsterdam)

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

In het kort

Ben jij een MBO/HBO student met affiniteit voor de bancaire sector en wil je waardevolle ervaring opdoen op dit gebied? Weet jij altijd de wens van de klant te achterhalen? Heb je een commerciële instelling en weet jij via de juiste kanalen de klant te bedienen? Dan is deze functie iets voor jou!

Je werk

Als regisseur wonen ben je de gesprekpartner én eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je inventariseert de wensen van de klant en maakt een afspraak met een hypotheekadviseur. Je weet tijdens je contact te achterhalen of de klant een adviesgevoelige vraag heeft, waar je de klant voor overdraagt aan een adviseur, of dat jij zelf de klantvraag zelfstandig kunt afhandelen. Ook ben je in staat beeldbankieren te pitchen en klanten via het juiste kanaal te begeleiden tijdens hun klantreis. Je zorgt er ten allen tijden voor dat onze klanten tevreden zijn. Dat is jouw missie.

Daarnaast benader je onze klanten pro-actief. Hierbij benader jij klanten op basis van Lifecycle momenten en online hypotheek signalen, met als doel ze te verrassen, relatie uit te bouwen en de binding te vergroten.

Je werkomgeving

Binnen de afdeling werken professionals met een passie voor wonen, die goed kunnen luisteren, open staan voor feedback van klant en collega's en elke dag de ambitie hebben om de klant tot onze ambassadeur te maken. Met een specialistisch team helpen we onze klant snel en adequaat, op het moment dat het hem uitkomt en via het kanaal dat het beste bij hem past. Voor de meeste klanten is een huis kopen de grootste uitgave van hun leven daar ben jij een onderdeel van. Binnen de afdeling zorgen wij ervoor dat het klantbelang voorop staat. Of ze nu een eerste huis gaan kopen of overwaarden op het huis hebben, jij bent de zorgdrager om dit voor de klant soepel te laten verlopen.

Je profiel

Jij weet altijd de klant wens te achterhalen en je hebt een commerciële instelling. Je weet via de juiste kanalen de klant goed te bedienen.

Daarnaast ben je;

  • MBO/HBO student, in de financiële richting
  • In het bezit van de WFT module Basis.
  • Je bent communicatief sterk, klantgericht en je vind het leuk om te bellen.
  • Bereid om in de avonden en af en toe op zaterdag te werken
  • Gemotiveerd om je te bekwamen in het vakgebied en in te zetten voor je eigen ontwikkeling

We bieden

  • Een persoonlijke laptop
  • Een maandelijkse stagevergoeding van EUR 750,-
  • De ruimte om je commercieel te ontwikkelen en na je stage langer bij ons te blijven werken
  • De ruimte om door te groeien naar hypotheek adviseur
  • Veel vrijheid, flexibiliteit om je werk uit te voeren, op kantoor en vanuit huis
  • Benefit budget van 11% & persoonlijk ontwikkelbudget €1000,-
  • Netwerkevenementen
  • Een OV-jaar abonnement of vervoersbudget afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Interesse?

Reageer dan nu online op deze vacature! We kijken uit naar jouw motivatie en cv. Voor meer informatie, neem contact op met Eulalie Reijnders-N’gbo via eulalie.reijnders-ngbo@nl.abnamro.com. We maken graag kennis met je.

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen.
Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren