Internship

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding

In het kort

Krijg jij energie van een afwisselende functie waarbij je als servicemedewerker in een team werkt waarbij het elke dag een stukje beter gaat? Ben je kostenbewust en heb je oog voor digitalisering?

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Binnen het P2P Expenses team hebben we verschillende werkzaamheden. Je verwerkt o.a ingestuurde declaraties, beheert de mailbox van Expenses en meer. Daarnaast analyseer je de declaraties op volledigheid,. Je functioneert in een administratieve rol voor P2P Expenses.


Het doel van deze stage is dat je kennis. maakt met de praktijk binnen o/a expenses , en je opgedane kennis toepassen in de praktijk.

Je werkt mee in de dagelijkse werkzaamheden van P2P expenses. Je wordt de student gestimuleerd om eigen initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en het bedrijf te verkennen. Het ondernemerschap, analytisch vermogen en enthousiasme

van jou gebeurt doordat je actief wordt betrokken bij een overzichtelijk project i•

Indien mogelijk wordt je breder ingezet op ondedelen als de financiële administratie .Het project waar je bij betrokken kunt worden is bijvoorbeeld: interviews houden om een probleem boven water te krijgen, het in kaart brengen van een

proces om tot een verbetervoorstel te komen, het organiseren van een event of teamuitje, een marktanalyse, het opzetten van een financiële

Excel spreadsheet of het voorbereiden van een sales presentatie.

Je werkomgeving

Een divers team van ongeveer 6 medewerkers. 's Ochtends bekijken we met elkaar de werkvoorraad en wordt je ingepland op de processen. Als team zijn we dagelijks op zoek naar procesverbeteringen en mogelijkheden om te digitaliseren en innoveren. Je wilt daar graag een rol in spelen. Maar bovenal ben je bezig de klant te ontzorgen door jouw werkzaamheden snel en correct uit te voeren. Bij vookeur voor een periode van 6 maanden.

Je profiel

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check je profiel.

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen;
  • Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten;
  • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, enthousiast, met een commerciële drive;
  • Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding;
  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.

We bieden

Persoonlijke laptop   • Reiskostenvergoeding   • Vergoeding van 750€• Toegang tot alle ABN-AMRO Netwerkevenementen   • En niet te vergeten een geweldig team dat dol is op vrijdagborrels.  • Je werkt in een informele (multiculturele) omgeving tussen topprofessionals.

De stage duurt 19 weken en loopt in de periode september 2024 t/m januari 2025 waarvan 2 vakantieweken.

De vakantie wordt in overleg met het stagebedrijf ingepland. De studenten zijn

4 dagen in de week aan het werk. Een dag per week is een terugkomdag .

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Wij maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren