Stage communicatie duurzaamheid ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

In het kort

Het Sustainability Expertise Team is een relatief nieuw, klein en gedreven team binnen ABN AMRO Mees Pierson. We hebben als doel om onze klanten te helpen in de duurzaamheidstransitie. Wij zoeken een enthousiaste en leergierige student die stage wil lopen en ons kan helpen op het gebied van interne communicatie. Er gebeurt al heel veel op het gebied van duurzaamheid binnen ABN AMRO. Zo is er veel kennis beschikbaar, zijn er veel mooie producten om verduurzaming te versnellen en zijn er veel enthousiaste collega’s. Wij zoeken iemand die kan helpen om al deze mooie initiatieven en mogelijkheden via een duidelijke interne communicatie samen te krijgen. Je werkt in een klein, groeiend team met leuke collega’s.

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met een interesse in communicatie en een hands-on mentaliteit? Wil je werken aan het versnellen van duurzaamheid binnen ABN AMRO Mees Pierson? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en draag bij aan haar strategie om te verduurzamen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het werk zal heel divers zijn. De ene dag zal je zelfstandig informatie op moeten halen binnen de organisatie en die informatie om zetten in goed leesbare duidelijk teksten. De andere dag ga je helpen met het maken van mooie duurzaamheidsslides die door de private bankers gebruikt worden om aan hun klanten te presenteren. Je gaat meedenken over communicatiemiddelen die we in kunnen zetten en dit eventueel ook helpen uitvoeren. Ons team is klein, dus het werk zal divers zijn.

Wie ben jij?

  • Je bent pro-actief, hands-on en barst van de goede ideeën om de interne communicatie te verbeteren.
  • Je bent communicatief sterk, kan goed schrijven en hebt een uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent niet bang om de telefoon te pakken om mensen te spreken die jou van de juiste informatie kunnen voorzien.
  • Jij weet hoe je een mooie powerpoint presentatie in elkaar kan zetten en bent op de hoogte van de laatste communicatiemiddelen en hun effectiviteit voor interne impact.
  • Je zoekt vanaf februari 2025 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage. Zo zorgt het Onboardingsprogramma ervoor dat je je als nieuwe stagiair(e) snel onderdeel voelt van het team. Er is volop ruimte om te leren en te groeien. In beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega's

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast organiseert CASt maandelijks Go & See’s om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. De stagevergoeding bedraagt voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Ben jij enhousiast?

Wij hebben nieuwe mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren