Stage Tech Service Desk IT

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Zo ziet jouw baan eruit

Ben jij onze toekomstige Stagiair ICT Support? Krijg jij er energie van wanneer je als de verbindende factor tussen IT en Business kan fungeren? Wil jij een stage of afstudeeropdracht volbrengen bij de Volksbank, het moederbedrijf van SNS Bank, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen?

Vanaf februari 2023 hebben we weer plek voor nieuwe Stagiaires en afstudeeropdrachten bij het Service Center Operationeel van de Volksbank. Zie jij jezelf al helemaal aan de slag gaan als ICT Support medewerker? Wil je graag mensen helpen met hun IT problemen? Wil je ervaren hoe het is om te werken in een Operationeel Team bij de Volksbank?

Om jouw stage of afstudeeropdracht succesvol af te ronden krijg je veel vrijheid. Dat vraagt ook om een zelfstandige werkhouding, een groot leervermogen en doorzettingsvermogen. Onder intensieve begeleiding van ervaren medewerkers doe je samen met een klein clubje stagiaires ervaring op met operationele werkzaamheden. Wij zorgen voor de passende begeleiding.

Na je stage heb je verschillende relevante competenties opgedaan, zoals:

· Telefonisch en persoonlijk collega’s te woord staan
· Helpen met het oplossen van IT problemen
· Communicatieve vaardigheid
· Werken in een agile-omgeving (Lean)
· Zelfstandig calls afhandelen
· Weten hoe je voldoende kwaliteit levert
· Inschatten wat de maatschappelijke impact van je werk is

Wil je je graag in een dienstverlenende omgeving ontwikkelen tot medewerker ICT Support? En veel leren van de operationele kant van ICT werkzaamheden?

Past de Volksbank bij jou?

Als leerbedrijf bieden wij een leuke stageplek. Hoewel ons werk heel serieus is, vinden we het ook erg belangrijk dat er gelachen kan worden. Wil je weten of de Volksbank bij jou past? We kunnen je alvast vertellen, wat wij te bieden hebben en waar wij van houden, dan kun jij inschatten of er voldoende overlap is voor een gesprek.

· Je krijgt een ruime stagevergoeding van €400,- per maand
· Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
· De ‘waarom’ vraag hoor je veel bij ons, we komen graag tot de kern. Omdat elke melding anders is, hebben we niet één vaste oplossing, dat maakt het werk erg gevarieerd
· Een belangrijk onderdeel van een happy place is natuurlijk een fijne werkplek, we zijn dan ook erg blij met ons stekkie in ’s-Hertogenbosch
· We houden er sowieso wel van om samen leuke dingen te doen zoals tafelvoetbal of relaxen in de gameroom

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via dit telefoonnummer: 06-53257194, en krijg een toekomstige collega aan de lijn.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages