Stage Assistent(e) Filantropie Advies ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in advisering over ‘goed doen’ met vermogen, inzet kennis en tijd (vrijwilligerswerk). Wil je helpen om onze klanten te begeleiden bij het maken van maatschappelijk impact? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun onze Filantropie Advies afdeling.

Filantropie Advies is een leuke proactieve afdeling binnen Wealth management die dagelijks klanten helpt om effectief goed te doen door adviezen te geven over inzet van geld, tijd en kennis voor een betere wereld. Een actueel onderwerp omdat we zien dat steeds meer klanten (jong en oud) advies willen over dit onderwerp. Voor jou de kans om tijdens je stage met ons mee te werken en veel te leren over hoe je positief kunt bijdragen aan de maatschappij.

Filantropie Advies is een dienstverlening voor Private Banking relaties die ingezet wordt om klanten te ondersteunen met hun wens maatschappelijke richting te geven aan hun vermogen. Deze dienst wordt gezien als een kans om de relatie met een klant te verdiepen, maatschappelijke betrokkenheid te stimuleren en innovatie binnen de bank te laten zien. Er worden stichtingen opgezet voor klanten om daarmee goed te doen. Ook maken we selecties van goede doelen voor onze klanten en organiseren we hele bijzondere klant bijeenkomsten over onderwerpen als kunst en cultuur, sport, armoede bestrijding en kansengelijkheid.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met de afdeling neem je de agenda door met betrekking tot geplande klantgesprekken, evenementen of projecten, zodat je deze op de juiste wijze voorbereidt en afhandelt. Verder:

 • Breng je de klant in beeld;
 • Ga je in gesprek met klanten en interne stakeholders;
 • Handel je vragen, klachten en transacties accuraat af;
 • Organiseer je goede doelen bijeenkomsten of workshop sessies van top tot teen;
 • Verricht je regelmatig klantevaluaties;
 • Neem je commerciële en administratieve taken voor je rekening;
 • Ben je verantwoordelijk voor het agendabeheer van het hoofd van de afdeling en voor de algemene mailbox.

Wie ben jij?

Samen met de afdeling neem je de agenda door met betrekking tot geplande klantgesprekken, evenementen of projecten, zodat je deze op de juiste wijze voorbereidt en afhandelt. Verder:

 • Ondersteun je bij het maken van goede doelen rapporten.
 • Je helpt bij het verzamelen van informatie bij goede doelen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de mailbox.
 • Je maakt presentaties (powerpoint), beheert de database en doet de klantadministratie.
 • Je helpt bij de organisatie van klant bijeenkomsten over mooie onderwerpen en representeert samen met de specialisten de afdeling Filantropie Advies.
 • Verricht je regelmatig klantevaluaties.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage. Zo zorgt het Onboardingsprogramma ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. De stagevergoeding bedraagt voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Ben jij enthousiast?

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: