Meewerkstage ICT Werkplekbeheer

Organisatie
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO/WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

Ben jij een ICT-er (MBO4) in opleiding en snel beschikbaar om te starten met leuke stage bij een bijzondere bank? Dan zoeken we jou!

BNG Bank is in ontwikkeling en we zijn constant bezig om onszelf en de organisatie te verbeteren. Daar hoort ook voor het Team IT Werkplek, IT Support bij, zodat onze gebruikers indien er problemen zijn adequaat en vriendelijk geholpen kunnen worden.


Wat ga je doen?

Als IT Support stagiair ben je medeverantwoordelijk voor het ondersteunen en faciliteren van alle BNG collega’s op IT gebied. De focus van deze functie ligt op het:

  • (Telefonisch) ondersteunen, faciliteren en oplossen van KA gerelateerde problemen;
  • (Telefonisch) ondersteunen, faciliteren en oplossen van BNG hardware gerelateerde problemen;;
Jouw werkplek

Als Team IT Werkplek zijn wij er verantwoordelijk voor dat onze collega’s zo snel, veilig en makkelijk mogelijk hun werk kunnen doen. Wij bieden ondersteuning voor alle kantoorautomatisering (KA) en het platform voor het ontsluiten van bancaire applicaties. We zijn het eerste aanspreekpunt voor collega’s met IT-gerelateerde vragen en geven workshops op veel gebruikte applicaties. Verder draaien we er onze hand niet voor om hardware gerelateerde issues (laptop W11 en mobiele telefoon iOS) op te lossen. We zijn daarnaast ook regisseur tussen de verschillende leveranciers waar we producten en diensten van afnemen.

We zijn een gedreven team waarbij service, professionaliteit, kennis en kunde hand in hand gaan met een gezonde dosis humor. Daarbij streven we ernaar onszelf en dus ook het team constant te verbeteren.

Wat vragen we van jou

Een Support Desk is vaak een mooie opstap naar een verdere carrière binnen de IT, daarom verwachten we van een IT Supporter dat hij/zij zich continue ontwikkelt. Niet alleen vakinhoudelijk, maar zeker ook persoonlijk. Je ontwikkelt een uitstekend begrip van de diverse ITIL processen, maar niet minder belangrijk je leert omgaan met een diversiteit aan collega’s, meningen en presteren onder druk. Je bent en blijft onder alle omstandigheden rustig en klantvriendelijk en probeert binnen de gestelde kaders op zoek te gaan naar de beste oplossing. Vraag hierbij gerust je collega’s om hulp, ook hier leer je van!

  • Je zit in je laatste jaar van MBO 4 (+)ICT
  • Kennis van Office 365 (zwaartepunt Teams, Excel en Word)
  • Het is een pre als je kennis hebt van Microsoft Azure.
  • Het is een pre als je kennis hebt van Topdesk en/of ServiceNow
  • Je bent flexibel in werktijden, de servicedesk is bemenst tussen 7.30 en 17.30 uur en collega’s werken volgens rooster in dit tijdsvenster;

De ideae kandidaat beschikt over de volgende competenties:

  • Klant- en resultaatgericht
  • Bereid om hulp te vragen en te bieden
  • Helder communiceren (boodschap is helder en relatie blijft intact)
  • Managen van verwachtingen (smart)
  • Initiatiefrijk
  • Stressbestendig
Wat bieden wij?

BNG investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en de banken wereld écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om wat BNG te bieden heeft, maar ook om jezelf te ontwikkelen tot een professional en jouw persoonlijke leerdoelen te behalen. Ontwikkeling staat binnen BNG hoog op de agenda. De mensen om je heen geven je meer dan voldoende feedback, waarmee je snel betere inzichten kunt krijgen in je sterktes en interesses.

De stagevergoeding die we kunnen bieden bespreken we graag persoonlijk met je en hangt af van het aantal uren dat je beschikbaar bent. Indien een student niet in het bezit is van een OV Jaarkaart vergoedt BNG bank gemaakte reiskosten conform de BNG Bank reiskostenregeling.
Voor aanvang van de stage wordt een pre-employment screening uitgevoerd.

Meer informatie

Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Imran Ahmed,Corporate Recruiter, +31 627285212 of via werkenbij@bngbank.nl

Procedure

Onze selectieprocedure bestaat uit een telefonische kennismaking met de recruiter en maximaal twee selectiegesprekken, gevolgd door een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Conform ons werving-en selectiebeleid hebben interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang. Een pre employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Geen ongevraagde acquisitie

Voor het mogen aanbieden van cv’s aan BNG Bank N.V., dient een extern recruitmentbureau een overeenkomst hiertoe met BNG Bank N.V. te zijn aangegaan. Daarbij mag alleen een cv worden ingediend indien het bureau is uitgenodigd om mee te zoeken naar geschikte kandidaten voor een betreffende functie. Alle ongevraagde cv's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zal BNG Bank N.V. niet of als directe sollicitatie van de kandidaat behandelen. Aan het voorgaande kan een bureau dat het ongevraagde cv stuurde, geen rechten ontlenen. BNG Bank N.V. is hierbij geen plaatsingskosten of enig andere vergoeding verschuldigd. Ongevraagde cv’s worden niet teruggestuurd door BNG Bank N.V.

Stage informatie

Organisatie: BNG Bank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren