HR Meewerkstage Corporate Recruitment Invent

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Capgemini Invent groeit en zoekt vanaf februari 2024 een gedreven stagiair voor een langere (eind)stage op het gebied van HR Recruitment en/of Arbeidsmarktcommunicatie. Als recruitment stagiair werk je samen met het wervingsteam van Invent om ervoor te zorgen dat er een continue instroom van geschikte kandidaten is voor onze openstaande vacatures en voor een juiste positionering van onze brand op de arbeidsmarkt. Jouw takenpakket is divers en biedt ruimte voor eigen initiatief, waarbij je de kans krijgt om je te richten op verschillende facetten binnen recruitment, job marketing en arbeidsmarktcommunicatie

 • Uren: 24-40 uur
 • Werkplek: Utrecht / vanuit huis
 • Ervaring: student

Jouw job in één alinea

Als recruitment stagiair van Capgemini Invent ga je aan de slag met verschillende taken op het gebied van recruitment. Samen met het recruitmentteam zorg je voor:

 • Een soepel verloop van de gehele sollicitatieprocedure, van het proactief aantrekken van geschikte kandidaten tot het inplannen van interviews.
 • Je helpt het team bij het vinden van innovatieve manieren om goede kandidaten aan te trekken en te vinden.
 • Er komen verschillende administratieve taken bij kijken, die verricht worden in ons ATS en andere softwareapplicaties.
 • Je zorgt voor een efficiënte en positieve kandidaatervaring door duidelijke verwachtingen te stellen, tijdige updates te communiceren en waardevolle feedback te geven.
 • Je helpt bij het organiseren bij verschillende wervingsevenementen, zoals onze maandelijkse Invent lunch voor potentiële sollicitanten en helpt mee tijdens de onboardingsdagen voor nieuwe medewerkers.
 • Ook speel je een rol in de employer branding van Capgemini Invent en job marketing van onze vacatures op o.a. onze social media kanalen zoals LinkedIn.

Heb je naast bovenstaande vanuit je opleiding andere opdrachten waar je aan moet werken of heb je ideeën? Bij ons krijg je de vrijheid om zelf het initiatief te nemen om projecten of initiatieven op te pakken. Uiteraard in overleg met je stagebegeleider. Daarnaast krijg je de kans om aan andere competenties vanuit je studie te werken.

Je thuisbasis bij Capgemini Invent

Capgemini is 's werelds grootste dienstverlener op het gebied van consultancy, technologie en outsourcing. Dagelijks helpen wij grote opdrachtgevers op weg met hun digitale transformatie en het oplossen van business vraagstukken met innovatieve IT-concepten . Wij geloven dat ons succes wordt behaald en ondersteund door onze medewerkers, stagiairs en hun expertise. Daarom ondersteunen we jou vanaf je eerste werkdag bij de ontwikkeling van je competenties en capaciteiten. Als één van de wereldleiders in IT dienstverlening bieden wij veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan om stappen te zetten in je loopbaan, in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als stagiair bij Capgemini Invent krijg je te maken met alle verschillende taken op het gebied van Recruitment en daarbij alle ruimte en vrijheid om eigen initiatief te tonen, jezelf verder te ontwikkelen en kansen aan te grijpen. Daarnaast hebben we een informele werksfeer waarbij we zowel op kantoor als thuis contact met elkaar hebben.

Benefits

Naast het leren en werken binnen een internationale en ambitieuze omgeving, bieden wij jou ook:

 • Een stagevergoeding van €500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
 • Uitstekende faciliteiten om flexibel te werken inclusief een laptop.
 • Anderhalve betaalde verlofdag per maand.
 • Een gezellig team met ambitieuze, hardwerkende en ervaren recruiters én leuke medestagiairs waarmee je borrels en activiteiten hebt.
 • Onbeperkt trainingen en workshops van AdvantageYou; zoals een workshop in overtuigend presenteren.

Waarom past deze vacature bij jou?

 • Je bent een tweede-, derde- of vierdejaars student hbo of wo met de studierichting Human Resource Management of Communicatie.
 • Daarnaast ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar vanaf februari 2024 en bij voorkeur voor een periode van circa 5 a 6 maanden.
 • Je bent communicatief sterk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Werken bij Capgemini Invent

Baanbrekende veranderingen zijn niet nieuw. Wel nieuw is de snelheid waarmee deze veranderingen zich voordoen. Toonaangevende bedrijven gedragen zich als levende organismen en zorgen ervoor dat zij zich constant aanpassen aan verandering. Als Capgemini Invent helpen wij organisaties om te innoveren en transformeren door strategie, data science, technologie en design te combineren. We zijn een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid, diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Meer informatie over Capgemini Invent vind je hier:

Heb je een vraag of suggestie over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met [email protected]

Stage informatie

Organisatie: Capgemini Invent

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages