Stage Risk management

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Zo ziet jouw baan eruit

Zit jij in de laatste fase van je bachelor of master en ben je geïnteresseerd in bankieren en risk management? Ben jij benieuwd naar hoe wij onderzoek doen naar de impact van klimaatrisico op hypotheekverliezen? Of wil je onderzoeken welke impact wet- en regelgeving heeft op ons (risico)beleid? Start dan als stagiair(e) bij de Volksbank en wordt onderdeel van het Risk Team!

Over de stage
Met jou als nieuwe stagiair(e) halen we natuurlijk nieuwe inzichten en een frisse blik binnen, maar tegelijkertijd willen we jou graag de kans geven om onderzoek te doen, veel te leren en ervaring op te doen bij een mooie bank die het net even wat anders doet. Win-win toch?

Wat ga je precies doen?
Bij Risk binnen de Volksbank houden we ons bezig met een groot scala aan activiteiten, verdeeld over allerlei aspecten van de bank. Mogelijke opdrachten en werkzaamheden zijn daarom ook zeer divers. Zo valt te denken aan een onderzoek naar impact van klimaatrisico op hypotheekverliezen, het opstellen van een risk management catalogus of een ondersteunende hand bieden op een van onze afdelingen. Zowel een scriptie- als meewerkstage behoort tot de mogelijkheden.

Over de afdeling
Leuk dat je interesse hebt in een stage bij onze Risk afdeling. Als je het interessant vindt om een breed aandachtsgebied te krijgen waardoor veel diversiteit in werk, met een breed stakeholdermanagementveld (we zijn een relatief kleine bank) binnen een mensgerichte organisatie, dan zit je bij ons goed. De sfeer in ons team? Die is informeel en positief. We denken graag in pragmatische oplossingen en vinden hard werken niet erg. Zeker niet omdat we ook voldoende ruimte hebben en maken voor ontspanning.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van Risk binnen een complexe, bancaire omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame professional.

Verder:

  • Volg je een hbo of wo-opleiding.
  • Beschik je over sterke analytische, schrijf- en adviesvaardigheden.
  • Heb je affiniteit met de financiële dienstverlening.

Wat krijg je van ons?

  • Een stagevergoeding van minimaal €600 max. €700 netto per maand obv 36 uur.
  • De mogelijkheid om 4x9u te werken.
  • Je bent onderdeel van het team met collega’s die je graag helpen bij je werkzaamheden.
  • De mogelijkheid om zowel vanuit huis en op kantoor te werken. Je teamgenoten zijn gemiddeld 1 a 2 werkdagen per week op kantoor.
  • Indien nodig krijg je een NS Business Card voor woon-werkverkeer (handig als je bijvoorbeeld Weekend OV hebt).
  • De kans om aan je professionele netwerk te bouwen.
  • Doorgroeimogelijkheden na afronding van jouw studie.


Word jij onze nieuwe stagiair(e)?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou.

Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nancy van de Wiel, corporate recruiter, via nancy.vandewiel@devolksbank.nl

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

#hybride #LI-NV1

Stage informatie

Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages