Stage Learning & Development Workforce Management

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

In het kort

De missie van WFM (Workforce Management) is: "Het juiste aantal mensen, met de juiste skills, op het juiste moment, op de juiste plek tegen de juiste kosten". De WFM Academy heeft als doel het (door)ontwikkelen van de huidige WFM team en ook het aantrekken van jong talent om hen op te leiden tot WFM'ers.

Wil jij hier meer over weten? Lees dan verder!

Je werk

Wij willen een promotiecampagne opzetten voor WFM Academy, waarvoor we al kort vooronderzoek hebben gedaan. Daarnaast hebben wij al iemand gevonden die ons kan helpen met een promotievideo.

Alles voor deze video moet worden voorbereid. Als stagiair ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een planning, contact opnemen met acteurs, de inhoud van het filmpje, een shootlocatie en -dag regelen.

Ook hebben wij een employee journeymap gemaakt, die wij continu uitbreiden en verder invullen. Jij denkt mee over kansen en mogelijkheden op het gebied van Learning & Development en maakt samen met de consultants een plan om hiermee aan de slag te gaan.

Je werkomgeving

Jij komt te werken in een van onze topkantoren op Amsterdam Zuidas of Zuidoost binnen een team van zes consultants, waarvan er twee zich voornamelijk bezig houden met Learning & Development. Elke maandag werken wij fysiek samen met het Enabling team aan gezamenlijke projecten. Bovendien houden we elkaar op de hoogte van lopende opdrachten. Zo zorgen wij ervoor dat jij meer bekend raakt met het vak en de juiste ondersteuning krijgt bij je stage.

Je profiel

  • Je bent een HBO/WO student.
  • Je bent z.s.m. op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage voor een duur van minimaal 3 maanden.
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend.

Jij omschrijft jezelf als:

  • Entrepreneur: Je staat open voor verbetering, innovatie en nieuwe kansen.
  • Proactief: Je hebt een "hands-on" mentaliteit.
  • Teamspeler: Je bent sociaal en houdt ervan om in groepen samen te werken en verantwoordelijkheid te delen. Bovendien vind je gezelligheid belangrijk en natuurlijk ook succes.

We bieden

Ben je op zoek naar een uitdagende stage om jezelf te ontwikkelen? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? Dan nodigen we je uit om je aan te sluiten bij ons gemotiveerde en enthousiaste team!

Als stagiair bij ABN AMRO ontvang je:

  • Een werklaptop;
  • Een persoonlijke ontwikkelingscoach
  • De mogelijkheid om werkervaring op te doen en jouw vaardigheden te ontwikkelen;
  • Een geweldig team dat bestaat uit de beste professionals in de business!
  • €750,- euro stagevergoeding per maand!
  • Een unieke kans om je aan te sluiten bij CASt. Een vereniging bij ABN AMRO voor alle stagiaires waarin er vaak formele en informele borrels worden gehouden

Geloof je het niet? Ervaar het zelf!

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden van de vacature en zou je graag bij willen dragen aan ons doel? Reageer dan direct op de vacature!

Stuur ons je motivatiebrief en CV met daarin een korte introductie over jezelf en waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature en werken voor ABN AMRO. Geef ook kort informatie over het doel van jouw stage en je beschikbaarheidsperiode.

We kijken ernaar uit om je te leren kennen! Als je twijfels of vragen hebt, neem gerucht contact met ons op via e-mail: it.stages@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages