Stage Recruitment Medewerker

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je geïnteresseerd? Lees dan vooral verder! Ben je op zoek naar een uitdagende stage om jezelf te ontwikkelen? Houd jij ervan om met diverse systemen en processen te werken? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? Dan zijn wij bij het Recruitment Team op zoek naar jou!

Je werk

Binnen het Recruitment Team zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Het betreft een tijdelijke vacature. De werkzaamheden zijn onder andere het verwerken van mutaties in recruitment systemen, zoals het plaatsen van vacatures, het opstarten van aannames, het verwerken van mutaties van externe inhuur, zoals verlengingen of het creëren van nieuwe contracten.

Naast het hebben van goede kennis van algemene systemen, zoals word, excel en powerpoint, moeten er ook verbanden gelegd kunnen worden tussen verschillende processtappen en recruitmentsystemen.

Je werkomgeving

ABN AMRO is een leidende Nederlandse bank, met een internationale aanwezigheid. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Gustav Mahlerlaan te Amsterdam (loopafstand van station Amsterdam Zuid). Werken bij ABN AMRO betekent werken aan de toekomst. Een toekomst waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Je komt terecht in het Transaction Officers Team binnen HR. Het team bestaat uit 3 collega's.

Je profiel

  • Je bent een MBO/HBO student,
  • Je spreekt vloeiend Nederlands,
  • Zelfstandig
  • Proactief
  • Nauwkeurig
  • Je studierichting sluit aan op HRM

We bieden

Als een stagiair bij ABN AMRO ontvang je:

  • Een werklaptop;
  • Een uitstekende stagevergoeding;
  • De mogelijkheid om werkervaring op te doen en jouw vaardigheden te ontwikkelen;
  • Een geweldig team dat bestaat uit de beste professionals in de business!

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden van de vacature? Reageer dan op de vacature. Stuur ons je motivatiebrief en CV met daarin een korte introductie over jezelf en waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature en werken voor ABN AMRO. Geef ook kort informatie over het doel van jouw stage en je beschikbaarheidsperiode.

We kijken ernaar uit om je te leren kennen! Als je twijfels of vragen hebt, neem gerust contact met ons op via e-mail: it.stages@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages