Stage Digital Content Expert ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Wil je met ons de digitale propositie naar het volgende niveau brengen voor onze uitdagende en exclusieve Private Banking klanten? Kom jij ons team enthousiasmeren met de laatste inzichten uit je opleiding en wil je ondertussen zelf flink doorgroeien door actief mee te draaien in ons team? Wil je een ervaring opdoen om nooit meer te vergeten? Ga dan aan de slag als Digital Content Expert bij ABN AMRO MeesPierson.

Wie zijn wij en waar staan we voor?

Onze missie is ‘altijd waardevol klantcontact’. Als marktleider beogen we “Thought Leadership” met onze financiële expertise en kennis van onze klanten. Met een uitgekiende content marketing strategie trekken we gekwalificeerde prospects aan en zijn we in continu dialoog met onze bestaande klanten. Relevantie is de sleutel en met het inzetten van content marketing hebben we als doel het contact proactief, continu en vooral persoonlijk te raken. Op content marketing gebied zijn er al meerdere prijzen gewonnen en excelleren we als financiële instelling.

Hoe ziet jouw werkomgeving en je werkzaamheden eruit?

Als stagiair(e) ondersteun je dagelijks de Digital Content Experts, die onderdeel zijn van het e-commerce team. Samen met de Digital Content Experts ben jij verantwoordelijk voor de productie en continue optimalisatie van de content ten behoeve van de klanttevredenheid, sales en merkbeleving voor onze digitale kanalen zoals: de website van ABN AMRO MeesPierson en Financial Focus, Social Media (Instagram, Facebook, LinkedIn) en e-mail. Je helpt daarnaast de digital content experts ook in hun werk voor de websites van onze internationale private banks: NeuflizeOBC, Bethmannbank & ABN AMRO Privatebanking. Als onderdeel van het content team maak je kennis met onder andere: search optimalisatie, commercieel schrijven, online optimalisatie, online paid media, video, campagnes, banners etc. Daarnaast leer je werken met de Content Management Systemen (Tridion, Wordpress) en het email systeem (Tripolis). Uiteraard maak je tijdens deze stage ook kennis met de bancaire wereld en de financiële dienstverlening van ABNAMRO MeesPierson.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Ben jij proactief, resultaatgericht en leergierig? Kan jij goed onder tijdsdruk presenteren en makkelijk zelfstandig werken, en heb je affiniteit met digitale marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder:

  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beschik je over een MBO/HBO/WO opleiding;
  • Zoek je vanaf september 2024 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om met een echte hands-on mentaliteit mee te werken op een uitdagende afdeling.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage. Zo zorgt het Onboardingsprogramma ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. De stagevergoeding bedraagt voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Ben jij enthousiast?

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages