Stage Global Investment Centre ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij een nieuwsgierige wo student(e) met interesse in het gebied van financiële data? Verdiep jij je graag in index proposities, obligaties en software modulering? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun het Global Credit Team bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen de bank mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als stagiair(e) binnen het Internationale Investment Centre waar de afdeling Aandelen, Obligaties (waar gekeken word naar global credit risks) en onze asset allocatie afdeling op zoek zijn naar specialisten met data-gedreven werkzaamheden. We stellen hoge eisen aan ons werk en verliezen hierbij nooit de menselijke touch uit het oog, omdat we ervan overtuigd zijn dat juist dat essentieel is voor het slagen van onze missie. Vanuit deze werkcontext bieden we je de ruimte je zowel professioneel als persoonlijk, maar ook internationaal je zelf in een team -te ontwikkelen. Zo krijg je de tijd om de bank beter te leren kennen door aan te sluiten bij verschillende meetings en digitale kopjes koffie te drinken met collega's van verschillende afdelingen, in de diverse landen met een grote diversiteit als achtergrond. Verder:

  • Werk je aan het creëren en monitoren van dashboards;
  • Ondersteun je de specialisten bij het opstellen, checken en innoveren van scorecards;
  • Analyseer je de index proposities;
  • Werk je nauw samen met de afdelingen Legal en Compliance;
  • Ga je aan de slag met risk- en software modulering.
  • Wil je leren hoe wij omgaan met ESG en sustainability issues en daar in bijdrage

Wie ben jij?

Ben je betrouwbaar, zelfstandig en ga je zorgvuldig te werk? Haal jij energie uit het bestuderen van financiele data? Ben jij daarnaast analytisch ingesteld en een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal;
  • Beschik je over wo werk- en denkniveau;
  • Zoek je per september 2024 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar en hou je van een diverse werk omgeving.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage. Zo zorgt het Onboardingsprogramma ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. De stagevergoeding bedraagt voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Ben jij enthousiast?

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages