Stage Business Manager Speciale Segmenten ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding

In het kort

Wil jij jouw kennis over strategie in de praktijk brengen? Wil je leren hoe onze complexe klanten bedient worden? Wil je meer te weten komen over het aansturen van een grote afdeling met belangrijke klanten en kun je proactief en zelfstandig te werk gaan binnen verschillende teams? Ondersteun dan de Speciale Segmenten bij alles wat ze doen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als business manager voor de Speciale Segmenten loop je mee met de directeur van vier afdelingen: Instituten & Charitas, Professionals & Executives, Independent Asset Management en International Private Banking. Binnen deze afdelingen bevinden zich klanten die, om verschillende redenen, niet bij de reguliere regio kantoren ingedeeld kunnen worden en extra aandacht verdienen.

Gedurende jouw stage zal je je bezig houden met het geven van advies over onze strategie, het verbeteren van KPI’s en het monitoren van behaalde resultaten voor de verschillende teams. Je hebt dus intensief contact met de directeurs, waardoor je jouw communicatieve vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Ondanks dat geen enkele werkdag hetzelfde is, zijn dit jouw voornaamste taken:

 • Meedenken over inhoud en strategie van de Speciale Segmenten dagen;
 • Aansturen van klantcomplexen en de voortgang hiervan bewaken door te schakelen met de juiste afdelingen;
 • Analyses maken over resultaten binnen de verschillende afdelingen en van individuele bankers;
 • Meetings organiseren en leiden om conflicten of bottlenecks op te lossen;
 • Processen optimaliseren.

Wie ben jij?

Ben jij proactief, ondernemend en leergierig? Durf jij je mening te geven en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Kan jij goed presteren onder tijdsdruk en ben je sociaal ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

 • Ben je goed met PowerPoint, Word, Teams en computers;
 • Ben je flexibel en bereid om altijd een stapje verder te gaan;
 • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Beschik je over hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Zoek je een stage voor minimaal 20 weken vanaf september 2024;
 • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om met een echte hands-on mentaliteit mee te werken op een uitdagende afdeling.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage. Zo zorgt het Onboardingsprogramma ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. De stagevergoeding bedraagt voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Ben jij enthousiast?

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren