Stage Strategy & Change Execution ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Ondersteun de strategie en de executie van dergelijke projecten op het gebied van beleggen en andere verandertrajecten. Zo leer je niet alleen van beleggen, asset management of project management, maar ontwikkel je je eigen skills op het gebied van stakeholder management, innovatie en werken in internationale en met diverse teams.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met je collega’s van Strategy & Change Execution bepaal je welke projecten of taken jij die dag gaat oppakken en afhandelen. Naast het uitvoeren van de werkzaamheden mag je meebouwen en meedenken over hoe we onze activiteiten het beste kunnen uitvoeren, en hoe wij ons werk zo goed & efficiënt mogelijk kunnen doen. De werkzaamheden bevatten:

 • Het voorbereiden van besluitdocumenten voor de lange-termijn strategie;
 • Het meewerken aan een toekomstig bestendig productenaanbod;
 • Het ondersteunen van de uitvoering van pan-Europese projecten;
 • Het beschrijven van een operating model;
 • Het afhandelen van ad-hoc verzoeken;
 • Het voor je rekening nemen van operationele en administratieve taken;
 • Het actief deelnemen aan projecten.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren hoe een internationale organisatie werkt aan duurzaam productaanbod op het gebied van beleggen? Ben jij daarnaast proactief, analytisch, ondernemend en communicatief ingesteld? En werk je tot slot zorgvuldig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

 • Ben je iemand waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen;
 • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Volg je een opleiding op hbo/wo niveau;
 • Zoek je per direct of vanaf september 2024 een meewerkstage voor minimaal 20 weken;
 • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage. Zo zorgt het Onboardingsprogramma ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. De stagevergoeding bedraagt voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Ben jij enthousiast?

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: